Δούκισσα Νομικού: Είναι μία κούκλα αλλά από ποιον πήρε; Δείτε πόσο μοιάζει με τη μαμά της!
Showbiz

Δούκισσα Νομικού: Είναι μία κούκλα αλλά από ποιον πήρε; Δείτε πόσο μοιάζει με τη μαμά της!

Η Δούκισσα Νομικού έχει ιδιαίτερη αδυναμία τη μητέρα της, Ούρσουλα!

Η Δούκισσα Νομικού πριν από λίγες ημέρες κατάφερε να κλέψει ξανά τις εντυπώσεις στην 30η επετειακή Athen Xclusive Designers Week, καθώς ήταν special guest.

Ιδιαίτερα ξεχωριστή και σημαντική στιγμή για την ίδια, όμως, ήταν η παρουσία της μητέρας της, Ούρσουλας Νομικού, η οποία βρέθηκε ανάμεσα στο κοινό για να παρακολουθήσει το υπέροχο opening. Με φινετσάτη εμφάνιση, αλλά και με εμφανέστατη την ομοιότητα με την κόρη της, η μαμά δεν δυσκολεύτηκε να στρέψει όλα τα βλέμματα πάνω της με την παρουσία της, όπως άλλωστε έκανε και στο παρελθόν ως μοντέλο.

Η «dutchess», μετά την εκρηκτική της παρουσία στο ντεφιλέ, φωτογραφήθηκε αγκαλιά με τη μαμά της μπροστά από το background σε σχήμα καρδιάς, που είναι και το σήμα κατατεθέν της συλλογής της.

Η όμορφη παρουσιάστρια και επιχειρηματίας έχει μεγάλη αδυναμία στη μητέρα της την οποία θεωρεί την καλύτερη γιαγιά του κόσμου! «Η μαμά μου Ούρσουλα είναι η καλύτερη μανούλα στον κόσμο, η καλύτερη γιαγιά, η πιο όμορφη, γλυκιά, έξυπνη και ικανή γυναίκα που ξέρω. Τη θαυμάζω πολύ... Είναι το πρότυπό μου, η ηρωίδα μου, η δύναμή μου. Κάθε φορά που νιώθω ευάλωτη, μπορεί με ένα μόνο βλέμμα της και χάδι να με ανεβάσει. Είναι η πιο καλή μου φίλη. Της εκμυστηρεύομαι τα πάντα και είναι τα πάντα για μένα», είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της η Δούκισσα Νομικού.

Δείτε τις παρακάτω μαζί:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved