Η Καινούργιου μετακομίζει και αυτές είναι οι πρώτες φωτό από το νέο της σπίτι με την απίθανη θέα!
Showbiz

Η Καινούργιου μετακομίζει και αυτές είναι οι πρώτες φωτό από το νέο της σπίτι με την απίθανη θέα!

«Νέο σπίτι, νέα ζωή», γράφει η Κατερίνα Καινούργιου και οι φωτογραφίες από το νέο της σπίτι είναι απίθανες.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής Super Κατερίνα είχε κάνει γνωστό πως μετακομίζει λέγοντας χαρακτηριστικά πως το νέο της σπίτι είναι φωτεινό και έχει φανταστική θέα από το μπαλκόνι.

«Δεν ξέρω αν σας το είπα, αλλά μετακομίζω. Ειλικρινά το χρειαζόμουνα. Το χρειαζόμουνα και για την ψυχολογία μου πάρα πολύ. Τώρα στο ωραίο μου καινούργιο σπίτι έχει ένα πολύ ωραίο και φωτεινό μπαλκόνι και έχει και ωραία θέα. Βλέπεις στο κέντρο της Αθήνας. Το σπίτι που είμαι τώρα είναι πιο σκοτεινό και βλέπεις δρόμο και το κενό», είχε αποκαλύψει χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου πριν λίγες μέρες. Η ίδια λοιπόν θέλησε να μοιραστεί τις πρώτες φωτογραφίες από το νέο της σπιτικό.

Δεν το έχει ακόμη επιπλώσει αφού λογικά θα κάνει τις σχετικές ανανεώσεις στο εσωτερικό του, ωστόσο μέσα από αυτές τις φωτογραφίες είδαμε τη βεράντα της και η θέα είναι απίθανη!

Δες τις φωτό στη gallery

Θυμίζουμε πως η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έχει μοιραστεί πολλές φωτογραφίες από το σπίτι που μένει τώρα και έχουμε διαπιστώσαμε πως έχει φτιάξει ένα μικρό και όμορφο «παλατάκι».

Υπέροχες γωνιές με χρώματα, όμορφη διακόσμηση και αντικείμενα με στιλ, όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει! Σίγουρα και το νέο της σπίτι θα έχει το ανάλογο ύφος, εξάλλου η Κατερίνα έχει τόσο πολύ γούστο που σίγουρα θα μοιάζει μαγικό!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved