Showbiz

Μαυραγάνη – Μάνεσης: Δείτε την κοινή τους φωτογραφία από την εκπομπή που έκαναν 18 χρόνια πριν!

Η Φαίη Μαυραγάνη είναι μία από τις πιο επιτυχημένες Ελληνίδες δημοσιογράφος με σπουδαίες συνεργασίες και βαρύ βιογραφικό.

Η ίδια έχει δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια με τον συνάδελφό της και γνωστό παρουσιαστή, Νίκο Μάνεση.

Η Φαίη Μαυραγάνη είναι μια από τις πιο γνωστές και επιτυχημένες δημοσιογράφους με καριέρα που μετρά πάνω από 28 χρόνια. Είναι παντρεμένη με τον Νίκο Μάνεση και έχουν δύο παιδιά.

Η δημοσιογράφος είναι γεννημένη στις 3 Νοεμβρίου το 1973 και είναι 46 ετών. Τα παιδικά της χρόνια τα πέρασε στο Δίστομο, ενώ το 1990 μετακόμισε στην Αθήνα και σπούδασε Δημοσιογραφία σε Ιδιωτική Σχολή μέχρι και το 1992.

Το 1993 ξεκίνησε να εργάζεται ως ελεύθερη ρεπόρτερ στην ΕΤ-1 και στη συνέχεια ως ελεύθερη πολιτική ρεπόρτερ. Εκεί έμεινε μέχρι το 1997 και στη συνέχεια μεταπήδησε στη σύνταξη και εκφώνηση δελτίων ειδήσεων της ΕΤ-1.

Στη συνέχεια η πορεία της ήταν ανοδική και εργάστηκε πολλές εκπομπές και τηλεοπτικά κανάλια.

Το τελευταίο διάστημα παρουσιάζει στον τηλεοπτικό σταθμό «Open» κάθε Σάββατο και Κυριακή την πρωινή ενημερωτική εκπομπή του «Τώρα ό,τι συμβαίνει».

Ο Νίκος Μάνεσης είναι ένας επιτυχημένος παρουσιαστής και δημοσιογράφος και βάλει και αυτός το… λιθαράκι του στο κομμάτι αυτό.

Ο παρουσιαστής γεννήθηκε στην Αθήνα την 1η Απριλίου 1961 και είναι 61 ετών. Είναι πατέρας δύο παιδιών, ενός κοριτσιού και ενός αγοριού που έχει αποκτήσει από τον γάμο του με τη Φαίη Μαυραγάνη, στο παρελθόν, ωστόσο ήταν παντρεμένος με την τραγουδίστρια Φωτεινή Δάρρα.

Ο ίδιος ξεκίνησε την καριέρα του από τον ΑΝΤ1. Έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα ιδιωτικά κανάλια και σε αρκετές εφημερίδες και μία από τις πιο γνωστές και αγαπημένες εκπομπές που παρουσίαζε ήταν η ταξιδιωτική εκπομπή, «60′ Ελλάδα».

Από το 2017 παρουσιάζει την πρωινή εκπομπή, «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» στον Alpha.

Διαβάστε επίσης:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved