Η Βίκυ Καγιά στο gossip-tv:«Δεν συγχωρώ τους γονείς μου, εγώ θα στηρίξω τα παιδιά μου»
Showbiz

Η Βίκυ Καγιά στο gossip-tv:«Δεν συγχωρώ τους γονείς μου, εγώ θα στηρίξω τα παιδιά μου»

Ένα από τα πιο πετυχημένα και γνωστά πρόσωπα της μόδας μίλησε στοPodcast του Gossip-tv.gr Showbiz o'clock και δεν ήταν άλλη από την εντυπωσιακή παρουσιάστρια-επιχειρηματία-μοντέλο-μαμά, Βίκυ Καγιά.

Λίγο μετά το τέλος του DWTS που ναι μεν πήγε σε νούμερα όπως ίσως θα ήθελαν και διανύοντας την 6η χρονιά του εξαιρετικά πετυχημένου Shopping Star, η Βίκυ Καγιά αναφέρθηκε σε όλα.

Τι γεύση της άφησε το χορευτικό Show και πόσο μετράνε τα νούμερα για την ίδια; Τι περίμενε όταν υπέγραψε για να παρουσιάσει το Shopping Star και πόσο έχει εκπλαγεί και η ίδια με την ως τώρα πορεία του;

Οι αλλαγές στον χώρο του modelling, το diversity, τα social media, η στιγμή που κατάλαβε πως η νομική δεν ήταν δικό της όνειρο αλλά της… φαμίλιας. Η στάση της οικογένειάς της όταν αποφάσισε να φύγει στο εξωτερικό που δεν δικαιολογεί, η λέξη που έχει βγάλει εδώ και χρόνια από την καθημερινότητά της και σε τι χρησιμεύει τελικά η γνώση της μόδας σε ένα μοντέλο και την κάνει να εκνευρίζεται τόσο πολύ με τα νέα παιδιά που δηλώνουν άγνοια.

Η ζωή της ως μαμά, αλλά και το «κόλπο» του άντρα της για να τη βλέπει συχνά πριν ξεκινήσει η σχέση τους που της έσπασε τα νεύρα, αλλά και ποιος «κερδίζει» στις διαφωνίες τους.

Και τέλος η αποκάλυψη για το αν συζητάει να επιστρέψει στο GNTM και με τι συνθήκες.

«Εγώ πέρασα υπέροχα, έμαθα χορούς, άρχισα να εκτιμώ με άλλο τρόπο το ballroom, το latin γιατί δεν είχα καταλάβει πως είναι το ballroom, νόμιζα ότι ήταν η salsa που βλέπουμε στους δρόμους της Κούβας και το τανγκό είναι ίδια αλλά καμία σχέση. Μου άφησε πολύ ωραία γεύση», δήλωσε αρχικά για το DWTS.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην στάση της οικογένειάς της όταν αποφάσισε να φύγει στο εξωτερικό, λέγοντας: «Ούτε γράμμα δεν μου στέλνανε. Δεν τους δικαιολογώ γιατί, αφού ήταν αυτή η δικιά μου η απόφαση, η εμμονή να κάνω νομική επειδή κάτι μπορεί να αρέσει σε κάποιον γονιό ή οικογένεια δεν τους δικαιολογώ, γιατί εγώ θα είμαι δίπλα στην Μπιάνκα και στον Κάρολο, σε ότι θέλει να κάνει, φυσικά και θα βοηθήσω να καταλάβει πιο είναι το σωστό αλλά θα την αφήσω να το δοκιμάσει».

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη του podacast εδώ.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved