Συγκλονίζει η Αλεξάνδρα Ούστα: «Μέχρι το πρόσφατο παρελθόν, είχα τάσεις αγοραφοβίας...»
Showbiz

Συγκλονίζει η Αλεξάνδρα Ούστα: «Μέχρι το πρόσφατο παρελθόν, είχα τάσεις αγοραφοβίας...»

Η Αλεξάνδρα Ούστα παραχώρησε συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική για το ξεκίνημα της καριέρας της, αλλά και για το πως έχει λειτουργήσει στη ζωή της η υποκριτική. 

Είναι μια από τις ηθοποιούς, που το τηλεοπτικό κοινό έχει αγαπήσει πάρα πολύ, μέσα από τους ρόλους που η ίδια έχει ενσαρκώσει, τόσο σε τηλεόραση, όσο και σε θέατρο και κινηματογράφο.

Η Αλεξάνδρα Ούστα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό ΕΓΩ και μίλησε αρχικά για το ξεκίνημά της στον χώρο της υποκριτικής, καθώς και το κατά πόσο η ίδια ένιωθε μια μικρή ανασφάλεια, όταν ακόμα ήταν στα ξεκινήματά της. Επιπρόσθετα, η Αλεξάνδρα Ούστα παραδέχεται πως ο ρόλος της υποκριτικής στη ζωή της υπήρξε καθοριστικός, μιας και το θέατρο την έχει διδάξει μέχρι σήμερα πολλά πράγματα και εξακολουθεί να της δίνει πολυάριθμα μαθήματα.

Η υποκριτική έχει λειτουργήσει ψυχοθεραπευτικά στη ζωή σου;

Απόλυτα. Μέσα από το θέατρο έμαθα να ζω, να έχω διαπροσωπικές σχέσεις, να εκφράζομαι.

Ένιωσες ποτέ την ανασφάλεια του επαγγέλματος;

Ναι βέβαια. Αλλά όχι τόσο στην αρχή της πορείας μου, γιατί μου ήρθαν πιο ομαλά τα πράγματα στην αρχή και δεν πρόλαβα να αναρωτηθώ αν θα έχω δουλειά την επόμενη σεζόν. Από ένα σημείο κι έπειτα όμως, τα πράγματα δεν προχωρούσαν όπως τα είχα στο μυαλό μου, οπότε ήρθαν κάποιες ανασφάλειες. Αλλά πάντα κάτι γινόταν κι ερχόταν αυτό που ήθελα, αλλά όχι την στιγμή που το ήθελα.

Ένιωσες έπαρση, ειδικά στην αρχή της καριέρας σου, με την επιτυχία;

Όχι. Είχα πάντα ανθρώπους, τόσο εντός, όσο και εκτός χώρου, που τους επέλεγα για να με προσγειώσουν αν χρειαστεί. Δεν χρειάστηκε να το κάνουν όμως. Μέχρι το πρόσφατο παρελθόν είχα τάσεις αγοραφοβίας και δυσκολεύτηκα να τις ξεπεράσω. Το ίδιο μου το επάγγελμα όμως και η θέλησή μου, με βοήθησαν να τις αντιμετωπίσω.

Διάβασες ποτέ κάποιο δημοσίευμα για σένα, που σε ενόχλησε;

Ναι υπήρξαν στιγμές, αλλά για μένα δεν είχε νόημα να ασχοληθώ. Δεν ήταν κάτι που προσέβαλε την προσωπικότητά μου. Απλά έγραφαν ανούσια και λάθος πράγματα.

ΠΗΓΗ: Περιοδικό ΕΓΩ

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved