Υρώ Μανέ: Αυτή είναι η κούκλα κόρη της - Μεγάλωσε και είναι ολόιδιες
Showbiz

Υρώ Μανέ: Αυτή είναι η κούκλα κόρη της - Μεγάλωσε και είναι ολόιδιες

Η Υρώ Μανέ θέλησε μετά από δύο χρόνια απουσίας από τις πασχαλινές διακοπές λόγω κορονοϊού αποφάσισε να κάνει μία απόδραση στο χωριό της για το Πάσχα.

Η γενέτειρα της ηθοποιού είναι τα Γρεβενά και η ίδια θέλησε να δημοσιεύσει μερικά στιγμιότυπα από την ιδιαίτερη πατρίδα της και τα ορεινά τοπία της περιοχής.

Εκείνο που μαγνήτισε τα βλέμματα, όμως ήταν η φωτογραφία που πόσταρε με την κόρη της Φαίδρα, η οποία είναι μία πανέμορφη νεαρή γυναίκα, εξίσου ταλαντούχα. Η ηθοποιός είναι μία περήφανη μητέρα και οι δύο τους είναι πολύ δεμένες και αγαπημένες.

Η 24χρονη Φαίδρα σπουδάζει Κοινωνική Ανθρωπολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, ωστόσο, το μεγάλο της πάθος είναι ο χορός. Η νεαρή κοπέλα σπούδασε κλασικό και σύγχρονο χορό και πριν μερικά χρόνια πήρε το πτυχίο της σε μια χορευτική παράσταση που διοργάνωσε η σχολή της.

«Θα ήταν τελείως διαφορετική η ζωή αν δεν υπήρχε η κόρη μου. Εκεί συμπυκνώνεται το άπαν. Έχω μια πορεία πολύ καλή, ο κόσμος με έχει τιμήσει με την αγάπη του, έχω ευτυχήσει που έκανα καλές δουλειές, αλλά όλα εκεί γυρίζουν. Όταν έρχεται ένα παιδί στη ζωή σου και κλειδώνουν σκέψεις και αξίες, ανοίγονται άλλοι δρόμοι. Θα μου άρεσε πολύ να ακούσω τη λέξη “γιαγιά”. Η κόρη μου είναι 23 ετών, θα επιλέξει τι θα κάνει στη ζωή της εκείνη. Δεν ευχόμουν να γίνει ηθοποιός, αλλά ήξερα θα ασχοληθεί με την τέχνη. Έβλεπα κι εγώ στα 4 της τι θέλει και την οδήγησα σε σχολή χορού και τώρα είναι και στο Πάντειο. Όταν η Φαίδρα τελείωνε το δημοτικό είχαν την ανάγκη να την υποστηρίξω. Δεν είχα και καμία σοβαρή πρόταση τότε. Δεν άφησα την καριέρα μου. Πήραν την πορεία τους τα πράγματα», είχε δηλώσει η Υρώ Μανέ σε παλαιότερη συνέντευξη της.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved