Άννα Βίσση: Έτσι διατηρεί το καλλίγραμμo κορμί της στα 64 της χρόνια - Όλοι έτρωγαν κι εκείνη...
Showbiz

Άννα Βίσση: Έτσι διατηρεί το καλλίγραμμo κορμί της στα 64 της χρόνια - Όλοι έτρωγαν κι εκείνη...

Η Άννα Βίσση γυμνάζεται και μάς δείχνει πως διατηρεί το καλλίγραμμο κορμί της.

Η Άννα Βίσση πέρα από την υπέροχη φωνή της, έχει σίγουρα και ένα από το πιο καλλίγραμμο σώμα της ελληνικής showbiz, παρά την ηλικία της, την οποία μάλιστα δεν κρύβει.

Η τραγουδίστρια όλα αυτά τα χρόνια προσέχει πάρα πολύ τη διατροφή της και η γυμναστική έχει μπει για τα καλά στην καθημερινότητά της, για αυτό άλλωστε, είναι πάντα σε φόρμα.

Τι κι αν ήρθε το Πάσχα και το ρίξαμε όλοι στην διασκέδαση και στο φαγητό, εκείνη έμεινε πιστή στο πρόγραμμά της και έκανε κανονικά τη γυμναστική της. Μάλιστα, ανέβασε και δυο φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από την ώρα της προπόνησης μαζί με τον γυμναστή της.

Η ίδια πρόσφατα είχε δηλώσει για το πόσο «άσχημα» είχε φερθεί στο σώμα της, λέγοντας: «Τι πώς το κάνω; Είμαι 64 χρόνων. Δεν ξέρω πώς. Ξυπνάω το πρωί και δεν έχω άγχος με το πώς μοιάζω. Πλένω το πρόσωπό μου, βάζω μια καλή κρέμα, γυρίζω λίγο τις βλεφαρίδες μου και μου αρέσω. Δεν βάφομαι για να φαίνομαι wow, βάφομαι –ή και παραβάφομαι δυστυχώς– στη σκηνή γιατί τα φώτα είναι σκληρά…Κρατάω και ισορροπίες. Αν παρεκτραπώ διατροφικά, το διορθώνω την επόμενη ημέρα. Έχει πάψει πια να είναι θυσία για μένα το να μη φάω σοκολάτα ή junk. Αν φάω κάτι τέτοιο, με πειράζει αμέσως. Ξυπνάω άρρωστη.

Ο επόμενος στόχος μου είναι να τρώω λίγο και σωστά. Φρούτα και λαχανικά. Αυτό εμπέδωσα αυτές τις μέρες. Βρασμένα για να χωνεύονται εύκολα. Τσάι και λιγότερος καφές. Αν τα ήξερα όλα αυτά νέα… Έχω φερθεί στο σώμα μου απαίσια. Απορώ πώς δεν έχω χαλάσει ανάλογα. Έχω κάνει εγκληματικές δίαιτες. Όμως αν δεν περάσεις αυτή τη φάση… Υπήρξα πολύ δυστυχισμένη διατροφικά. Πάντα στη στέρηση».

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved