Ιωάννα Παλιοσπύρου: Η πρώτη φωτογραφία χωρίς την μάσκα - «Ήρθε η ώρα να ξανασυστηθούμε»
Showbiz

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Η πρώτη φωτογραφία χωρίς την μάσκα - «Ήρθε η ώρα να ξανασυστηθούμε»

Έχουν περάσει σχεδόν δύο χρόνια από την ημέρα που η Ιωάννα Παλιοσπύρου δέχθηκε τη φρικτή επίθεση με βιτριόλι, στην Καλλιθέα, μια υπόθεση που σόκαρε το πανελλήνιο.

Η ζωή της άλλαξε για πάντα το πρωί 20ης Μαΐου 2020, όταν πηγαίνοντας στη δουλειά της δέχθηκε επίθεση στο πρόσωπο με βιτριόλι. Η νεαρή γυναίκα έχει επιβληθεί σε χειρουργεία για την αποκατάσταση των σοβαρών εγκαυμάτων, που φέρει στο πρόσωπο και όπως ήταν φυσικό από τότε η ζωή της έχει αλλάξει εντελώς.

Την Πέμπτη 28 Απριλίου στις 12 τα μεσάνυχτα, Η Ιωάννα Παλιοσπύρου θα παραχωρήσει μια εκ βαθέων συνέντευξη στον Σταύρο Θεοδωράκη και θα μιλήσει για την ζωή της πριν και μετά την επίθεση με το βιτριόλι.

Θα «γυρίσει» στις φρικτές πρώτες ημέρες στο νοσοκομείο και εξηγεί την άρνηση της, για πολύ καιρό, να δει το πρόσωπο της στον καθρέφτη. Η κάμερα των «Πρωταγωνιστών» την ακολουθεί στα χειρουργεία της και καταγράφει τις ειδικές θεραπείες και τις δοκιμές του προσθετικού της αυτιού. Μαζί με τον Σταύρο Θεοδωράκη, επιστρέφει στην Καλλιθέα στο σημείο επίθεσης και περιγράφει τι ακριβώς έγινε την 20η Μαΐου του 2020.

Ωστόσο η Ιωάννα θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους την πρώτη της φωτογραφία χωρίς την μάσκα. Συγκεκριμένα η ίδια την δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και όπως ήταν φυσικό τα likes και τα σχόλια έπεσα «βροχή».

«Ήρθε η ώρα να ξανασυστηθούμε.
Με κατακλύζουν πολλά και διαφορετικά συναισθήματα. Άγχος, φόβος αλλά και μεγάλη συγκίνηση.
Σας ευχαριστώ που 2 χρόνια τώρα γίνατε η δύναμη μου, που στέκεστε δίπλα μου, αποδεικνύοντας πως η αγάπη των πολλών νικά το φθόνο και τελικά μπορεί να κάνει θαύματα.
Δείτε λοιπόν αύριο, Πέμπτη, τα μεσάνυχτα..την αποκάλυψη της Ιωάννας.. όπως συνηθίζει να λέει ο Σταύρος», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved