Νάσια Κονιτοπούλου: «Έχω να πω για τον Λιγνάδη ότι τον είχα καθηγητή στο τελευταίο έτος…»
Showbiz

Νάσια Κονιτοπούλου: «Έχω να πω για τον Λιγνάδη ότι τον είχα καθηγητή στο τελευταίο έτος…»

H Νάσια Κονιτοπούλου, μίλησε για την περίοδο της κατάθλιψης αλλά και για τη γνωριμία της με τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Η Νάσια Κονιτοπούλου, σε πρόσφατη συνέντευξή της, αναφέρθηκε στη μάχη που έδωσε με την κατάθλιψη, για το ενδεχόμενο ενός νέου ξεκινήματος στην προσωπική της ζωή αλλά και τη γνωριμία της με τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Πως σε έχει επηρέασε η κατάσταση με τον εγκλεισμό και την καραντίνα που περάσαμε; Από όσο έχεις πει επηρεάστηκε και η υγεία σου παλεύοντας με την κατάθλιψη; Τι ήταν αυτό που σε έκανε να αλλάξεις στάση;

Με επηρέασε αρκετά όπως τον περισσότερος κόσμο. Βίωσα έντονη την μοναξιά, περιόρισα τις δραστηριότητες μου, ένιωσα έλλειψη ελευθερίας. Μου δημιούργησε ανασφάλεια και στον τομέα της δουλειάς. Σιγά-σιγά εφόσον επανέρχεται η καθημερινότητα, γενικά άρχισα πάλι και βρίσκω τους ρυθμούς μου, κάνω σχέδια για το καλοκαίρι και το μέλλον. Όσο αφορά το θέμα της κατάθλιψης το έχω ξεπεράσει και δεν προήλθε μόνο από τον εγκλεισμό, αλλά συνέπεσε και με τον θάνατο της μητέρας μου όπου μου στοίχισε πάρα πολύ. Ωστόσο η κατάθλιψη, είναι κάτι που ανήκει στο παρελθόν.

Σε στενοχωρεί που δεν γίνονται αφιερώματα μουσικά στην τηλεόραση στον πατέρα σας, όπως γίνονται σε άλλους «μεγάλους»;

Ναι με στεναχωρεί πολύ, γιατί πραγματικά είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο στην ιστορία της ελληνικής μουσικής.

Ποιος ο λόγος που επέλεξες να παραμείνεις πιστή στο συγκεκριμένο είδος μουσικής και να μη δοκιμάσεις κάτι άλλο;

Εφόσον ο πατέρας μου δεν ήταν ένας απλός γονιός, αλλά ένας επιτυχημένος καλλιτέχνης με μεγάλη πορεία στο συγκεκριμένο είδος μουσικής αποφάσισα και εγώ να ακολουθήσω τα βήματα του. Έχω ωστόσο δοκιμάσει να τραγουδήσω και άλλα είδη δισκογραφικά, το έχω κάνει σε συμμετοχές μου στα «Παιδιά της Πάτρας» σε κάποια συλλεκτικά άλμπουμ. Είχα τραγουδήσει και σε ένα προσωπικό μου δίσκο ένα ζεϊμπέκικο. Γενικά στα live μου τραγουδώ κάποια λαϊκά κομμάτια.

Προσωπική ζωή υπάρχει; Θα σκεφτόσουν έναν δεύτερο γάμο; Σου αρέσει το φλερτ; Υπάρχει;

Η ζωή η ίδια είναι έρωτας και φλερτ. Όταν γίνεται με τον σωστό τρόπο, σου ανεβάζει την ψυχολογία, σε κολακεύει και γενικά είναι κάτι απόλυτα υγιές και να το κάνεις και να το δέχεσαι. Είμαι ανοικτή, αν συναντήσω το κατάλληλο άτομο να προχωρήσω σε μια δέσμευση.

Από όσο γνωρίζουμε, είχες τον Λιγνάδη καθηγητή στη δραματική σχολή. Το περίμενες όλο αυτό που βγήκε στο φως; Τον Φιλιππίδη τον γνώριζες;

Για τον Φιλιππίδη δεν έχω να πω κάτι δεν τον γνωρίζω προσωπικά περιμένω κι εγώ όπως όλος ο κόσμος να γίνει η δίκη. Έχω να πω για τον Λιγνάδη ότι τον είχα καθηγητή στο τελευταίο έτος στη δραματική σχολή που έχω σπουδάσει. Ήταν ένας μεθοδικός καθηγητής και δεν είχε δώσει κανένα δικαίωμα σε κανένα συμφοιτητή. Τι να πω, η δικαιοσύνη θα κρίνει. Γενικά δεν είναι ωραία αυτά, δυστυχώς συμβαίνουν παντού.

Πηγή: ΧΑΙ

Διαβάστε επίσης:

Νάσια Κονιτοπούλου: «Έχω πέσει στα πατώματα για τον πρώτο μου έρωτα»

Νάσια Κονιτοπούλου: Πάθαινα κρίσεις πανικού, ένιωθα ότι δεν μπορούσα να αναπνεύσω

Νάσια Κονιτοπούλου: Η καραντίνα, ο θάνατος και ο χωρισμός που της στοίχισαν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved