Νάσια Κονιτοπούλου: Η καραντίνα, ο θάνατος και ο χωρισμός που της στοίχισαν
Showbiz

Νάσια Κονιτοπούλου: Η καραντίνα, ο θάνατος και ο χωρισμός που της στοίχισαν

Η φωνή του νησιώτικου τραγουδιού, Νάσια Κονιτοπούλου μίλησε σε γνωστό περιοδικό και αποκάλυψε γι’ αυτά που την δυσκόλεψαν τα τελευταία χρόνια.

Η τραγουδίστρια Νάσια Κονιτοπούλου μας έχει ταξιδέψει με την υπέροχη φωνή της, καθώς έχει ερμηνεύσει μεγάλες επιτυχίες και έχει συνεργαστεί με σπουδαία ονόματα. Η Νάσια Κονιτοπούλου, μίλησε στο περιοδικό «Λοιπόν» και αποκάλυψε τις δυσκολίες που έχει βιώσει τα τελευταία χρόνια. Η καραντίνα, ο θάνατος της μητέρας της σε συνδυασμό με τον χωρισμό της, ήταν αρκετά για να την ρίξουν ψυχολογικά…

Πώς σας βρίσκω επαγγελματικά αυτήν την περίοδο;

Προσπαθώ να επανέλθω στο προσκήνιο. Κάνω κάποιες live εμφανίσεις και προσπαθώ να βρω το επόμενο τραγούδι που θα βγάλω. Στις 9 Απριλίου θα κάνουμε με την μοναδική Σοφία Βόσσου μια Λαϊκή-Νησιώτικη βραδιά στον «Αλίδρομο», στη Σαλαμίνα. Παράλληλα, κάνω συζητήσεις με δήμους σε όλη την Ελλάδα για καλοκαιρινές συναυλίες.

Θα μοιραστείτε μαζί μας μια συγκινητική στιγμή από την καριέρα σας;

Έχω ζήσει πολλές συγκινητικές στιγμές, είναι η αλήθεια. Μία από αυτές είναι η συνεργασία μου με τον Αντώνη Βαρδή. Είχαμε δουλέψει στα «Νέα Δειλινά» ενώ εγώ ήμουν έγκυος. Μου πρότεινε να βαφτίσει το παιδί μου όπως κι έγινε και θυμάμαι κάθε φορά που βγαίναμε όλα τα ονόματα μαζί στην πίστα, έμπαινε μπροστά μου και μου άνοιγε δρόμο μην τυχόν και γλιστρήσω ή με σπρώξει κάποιος κατά λάθος. Ήταν προστατευτικός, υπέροχος άνθρωπος με πολύ χιούμορ και πάθος.

Το τελευταίο διάστημα, που περνούσε δύσκολα πριν «φύγει», είχατε επαφές;

Στο τέλος όχι. Είχαμε επικοινωνήσει κάποιους μήνες νωρίτερα, μου είχε τηλεφωνήσει εκείνος, γιατί με είχε δει σε μια εκπομπή με τον γιο μου και με είχε πάρει να μου πει πόσο του αρέσαμε και να συναντηθούμε να παίξουμε μαζί. Δεν προλάβαμε...

Το χρόνια της πανδημίας όλα μπήκαν σε έναν πάγο, ειδικά με τα γλέντια. Πως αντιμετωπίσατε αυτήν τη δυσκολία;

Ζορίστηκα οικονομικά, όπως και όλοι οι συνάδελφοι μου. Δυστυχώς δεν είχα λεφτά στην άκρη, ώστε να μπορέσω να ανταπεξέλθω. Στην αρχή το είδα σαν μια ευκαιρία να κάτσω να ξεκουραστώ, αλλά όσο περνούσαν οι μέρες, άρχισα να αγχώνομαι, γιατί στένευαν τα οικονομικά περιθώρια και στη δουλειά δεν μπορούσα να επιστρέψω. Οι τράπεζες βέβαια μας έπαιρναν κανονικά τηλέφωνο και μα ζητούσαν τα χρωστούμενα, λες και δεν είχε συμβεί τίποτα. Αναγκάστηκα κάποια στιγμή και πήγα και δούλεψα σε ένα παντοπωλείο μιας φίλης για ένα διάστημα. Και τώρα έχω συνεργασία με μια εταιρεία με παραϊατρικά προϊόντα, γιατί αλλιώς δεν θα μπορέσουμε να επιβιώσουμε.

Περάσατε όμως και άλλες μεγάλες δυσκολίες τα προηγούμενα χρόνια, πολλά χρόνια γάμου και χάσατε και τη μητέρα σας. Βυθιστήκατε στο σκοτάδι;

Πριν από 7 χρόνια, χώρισα και πριν 2 χρόνια έχασα τη μητέρα μου. Σε συνδυασμό και με την καραντίνα, έπεσα πολύ ψυχολογικά. Ζορίστηκα πάρα πολύ. Παρόλο που την περιμέναμε να «φύγει» η μητέρα μου, πάντα διατηρούσαμε μια ελπίδα ότι κάτι θα γινόταν και θα σωζόταν η κατάσταση. Ζούσαμε και στο ίδιο σπίτι, οπότε καταλαβαίνεις. Ακόμα και στο σήμερα μου λείπει πολύ. Δεν ξεπερνιέται ποτέ η απώλεια μιας μητέρας, ίσως μαλακώνει λίγο με τον χρόνο, αλλά δεν ξεπερνιέται. Καθημερινά νιώθω σαν να είναι ακόμα εδώ και της μιλάω.

Διαβάστε επίσης:

Νάσια Κονιτοπούλου: «Δεν έχω εμβολιαστεί και δεν πρόκειται να πληρώσω τίποτα» (Video)

Νάσια Κονιτοπούλου: «Οι συγγενείς μου δεν με πήραν τηλέφωνο. Δεν με νοιάζει πια»

Νάσια Κονιτοπούλου: Η συγκλονιστική περιγραφή της: «Πως έζησα τον εφιάλτη της φωτιάς στη Βαρυμπόμπη»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved