Γιώργος Δασκουλίδης: «Η μεγαλύτερη συνεργασία που έχω κάνει είναι αυτή με τον Σπύρο Σπυράκο»
Showbiz

Γιώργος Δασκουλίδης: «Η μεγαλύτερη συνεργασία που έχω κάνει είναι αυτή με τον Σπύρο Σπυράκο»

Ο Γιώργος Δασκουλίδης σε μια συνέντευξη εφ’ όλη της ύλης μίλησε για την αξέχαστη συνεργασία που είχε με τον Σπύρο Σπυράκο.

Ο Γιώργος Δασκουλίδης είναι ένας λαϊκός τραγουδιστής που με τη φωνή του έχει χαρίσει απίστευτες βραδιές στο κοινό του. Ο τραγουδιστής σε συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για την οικονομική και ψυχολογική δυσκολία που αντιμετωπίζει ο χώρος του τραγουδιού αλλά και για τις συνεργασίες που δε θα ξεχάσει ποτέ.

Δισκογραφικά ετοιμάζετε κάτι;

Δισκογραφικά έχω κάνει αρκετά πράγματα τον τελευταίο καιρό. Το πιο πρόσφατο ήταν μια επανεκτέλεση σε ένα τραγούδι του Σταύρου Κουγιουμτζή, το «Κάπου νυχτώνει», ένα κομμάτι που το λατρεύω από μικρό παιδί και είμαι πολύ χαρούμενος που μπόρεσα να το πω. Από εκεί και πέρα, έχω κάνει κι άλλες προσπάθειες, οι οποίες βέβαια είναι πολύ δύσκολες αυτή την περίοδο, να τις δουλέψω όπως θα έπρεπε να τις δουλέψω, λόγω της κατάστασης. Ευτυχώς υπάρχει το μαγαζί και ο κόσμος μπορεί να τα ακούσει εκεί.

Διανύουμε περίεργες εποχές, λόγω της πανδημίας και όχι μόνο. Πώς το βιώνετε εσείς όλο αυτό οικονομικά και ψυχολογικά;

Η δικιά μας η δουλειά βρίσκεται σε περίοδο πανδημίας τα τελευταία δώδεκα χρόνια. Ξεκίνησε από την κρίση, καθώς ο κόσμος που ζορίζεται οικονομικά, το πρώτο πράγμα που θα κόψει είναι η διασκέδασή του. Καταφέραμε να σταθούμε όρθιοι ουσιαστικά με δεκανίκια και ήρθε η πανδημία, όπου ήταν το τελειωτικό χτύπημα για τη δουλειά μας. Μας ισοπέδωσε. Δεν είχαμε καμία στήριξη, παρά κάτι πολύ μικρά επιδόματα, με τα οποία δεν νομίζω ότι μπορεί να επιβιώσει κάποιος. Ωστόσο δεν το βάλαμε κάτω, πάλι προσπαθήσαμε και ξανά ξεκινήσαμε, για να έρθει ο πόλεμος και να γίνει πάλι ζημιά. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο, από το να είμαστε αισιόδοξοι. Κάποια στιγμή όλα θα γίνουν καλύτερα, δεν μπορεί. Όλο αυτό το διάστημα στερηθήκαμε πάρα πολλά πράγματα για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε, αλλά πήραμε και πολλά δανεικά για να επιβιώσουμε.

Είστε πολλά χρόνια στον χώρο του τραγουδιού. Ποια περίοδος είναι αυτή που ξεχωρίζετε και είναι χαραγμένη στο μυαλό σας;

Ευτυχώς είναι πολλές, δεν είναι μία. Έχω συνεργαστεί μέσα στα χρόνια, με πολύ σπουδαίους καλλιτέχνες, όπως με την Άννα Βίσση και την Καίτη Γαρμπή κι άλλους, οι οποίοι μένουν πάντα χαραγμένοι μέσα μου. Από εκεί και πέρα βέβαια, η μεγαλύτερη συνεργασία που έχω κάνει είναι αυτή με τον Σπύρο Σπυράκο, η οποία κράτησε πολλά χρόνια και δεν στιγμάτισε μόνο εμένα, αλλά ολόκληρη τη νύχτα και τη διασκέδαση.

Εφόσον πήγαινε τόσο καλά αυτό το σχήμα, γιατί επιλέξατε να σταματήσετε;

Νομίζω ότι έχουμε κάνει την πιο μακροχρόνια συνεργασία, η οποία ξεπέρασε τα δέκα χρόνια. Μάλιστα, πριν λίγα χρόνια ξανασυνεργαστήκαμε. Ωστόσο, θεωρώ πως από κάποιο σημείο και μετά, νιώθεις την ανάγκη να κάνεις κάτι διαφορετικό. Ήταν κοινή απόφαση και είναι φυσιολογικό. Πιστεύω πάντως, πως θα ξανά συνεργαστούμε κάποια στιγμή.

Υπάρχουν συνεργασίες στις οποίες έχετε περάσει δύσκολα;

Δεν έχω συναντήσει ποτέ τέτοια θέματα, γιατί ποτέ δεν προσπάθησα να καπελώσω κάποιον συνάδελφό μου. Αν πατάς γερά στα πόδια σου και έχεις εμπιστοσύνη στις δυνατότητές σου, δεν έχεις κάτι να φοβηθείς. Όσο δεν θίγομαι εγώ, δεν ασχολούμαι καθόλου με τέτοια πράγματα. Ίσα ίσα που θα προτιμήσω να δώσω λίγο παραπάνω χρόνο σε ένα νέο παιδί, για να δείξει ότι αξίζει. Το θέμα είναι να σεβόμαστε τον κόσμο, να φροντίζουμε να τους κάνουμε να περνάνε καλά και όχι να βγάζουμε τα κόμπλεξ μας.

Πηγή: ΛΟΙΠΟΝ

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Δασκουλίδης: Αυτός είναι ο λόγος που δεν συνεργάζεται πια με τον Σπύρο Σπυράκο

Γιώργος Δασκουλίδης: «Επέστρεψα στην Ελλάδα με κομμένα... τα φτερά. Ήταν μια λάθος κίνηση»

Γιώργος Δασκουλίδης: «Συνεργάστηκα με τον Τριαντάφυλλο – Είναι ένα μεγάλο “παιδί”»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved