Γιώργος Δασκουλίδης: «O Παντελής Παντελίδης ήταν φαινόμενο... δημιούργησε μια δικιά του σχολή»
Showbiz

Γιώργος Δασκουλίδης: «O Παντελής Παντελίδης ήταν φαινόμενο... δημιούργησε μια δικιά του σχολή»

Ο Γιώργος Δασκουλίδης σε συνέντευξη που παραχώρησε αποκάλυψε για ποιον λόγο θεωρούσε φαινόμενο τον Παντελή Παντελίδη, ενώ αναφέρθηκε και στα προσωπικά του. 

Ο Γιώργος Δασκουλίδης σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης μίλησε για τη νέα του σύντροφο, με την οποία πρόκειται και να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, για το παιδάκι που έχει υιοθετήσει με την πρώτη σύζυγό του, ενώ αναφέρθηκε και στον Παντελή Παντελίδη.

Είστε πολλά χρόνια με τη σύντροφό σας, αλλά λόγω συνθηκών, ο γάμος σας συνέχεια αναβάλλεται… Το προγραμματίζετε για φέτος;

Έτσι είναι! Το πιο πιθανό είναι ότι φέτος θα παντρευτούμε με τη σύντροφό μου.

Τι είναι αυτό που ερωτευτήκατε σε αυτή τη γυναίκα;

Το ότι ήταν δίπλα μου σε πολύ δύσκολες συνθήκες. Οι εποχές που περάσαμε μαζί ήταν πάρα πολύ δύσκολες και το ότι έμεινε δίπλα μου και με στήριξε, για εμένα λέει πολλά πράγματα.

Ένα μωράκι είναι κάτι που θα θέλατε να έρθει στη ζωή σας;

Θέλουμε πολύ να έρθει ένα μωράκι στη ζωή μας. Ελπίζουμε σύντομα.

Έχετε υιοθετήσει με την πρώτη σύζυγό σας, ένα παιδί, το οποίο είναι ΑΜΕΑ. Πώς πήρατε αυτή την απόφαση;

Ναι είναι ο Κωνσταντίνος μας, ο οποίος έχει μεγαλώσει τώρα πια και ζει στην Αγγλία με τη μητέρα του. Είναι όλα καλά, δόξα τω Θεώ. Τον βλέπω τις γιορτές και τα καλοκαίρια. Μου λείπει πολύ.

Με την κατάθλιψη έχετε φλερτάρει ποτέ;

Δεν ξέρω ακριβώς γιατί δεν το έχω περάσει, αλλά έχω νιώσει κάποιες φορές ότι είναι ήταν πολύ άσχημα τα πράγματα και μπορεί να είχε περάσει από το μυαλό μου η κατάθλιψη. Αλλά δεν νομίζω ότι στην πραγματικότητα το πέρασα ποτέ. Είχα όμως κακές στιγμές, όπως όλοι μας.

Έχετε μιλήσει με υπέροχα λόγια για τον Παντελή Παντελίδη. Τον θεωρούσατε φαινόμενο;

O Παντελής Παντελίδης ήταν φαινόμενο για ένα πολύ απλό λόγο, δημιούργησε μια δικιά του σχολή. Ήταν ο πρώτος τραγουδιστής ο οποίος κατάφερε να μεταφέρει στη σύγχρονη μορφή το τραγούδι με τον λόγο του. Ο τρόπος που χειριζόταν τη γλώσσα ήταν πάρα πολύ άμεσος για τη νεολαία. Άλλαξε εντελώς τα δρώμενα. Έπαιξε καθοριστικό ρόλο ο Παντελής στο να παραμείνει το λαϊκό τραγούδι για κάποια χρόνια ακόμα. Τον γνώριζα προσωπικά, ήταν ένα καταπληκτικό παιδί και δεν θα πω σπουδαίος τραγουδιστής, αλλά θα πω σίγουρα σπουδαίος δημιουργός με τη σύγχρονη μορφή της έννοιας. Μπορεί να μην ήταν ο Λευτέρης Παπαδόπουλος, αλλά στην εποχή του ήταν μοναδικός.

Πηγή: ΛΟΙΠΟΝ

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Δασκουλίδης: Η άγνωστη ιστορία ζωής – Ο υιοθετημένος γιος με ειδικές ανάγκες και το διαζύγιο

Γιώργος Δασκουλίδης: «Επέστρεψα στην Ελλάδα με κομμένα... τα φτερά. Ήταν μια λάθος κίνηση»

Γιώργος Δασκουλίδης: Αυτός είναι ο λόγος που είχε φύγει μόνιμα για Αφρική (Video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved