Καινούργιου: Στο Παρίσι με τις παιδικές τις φίλες για το 3ημερο και τα γενέθλιά της- Οι πρώτες φωτό!
Showbiz

Καινούργιου: Στο Παρίσι με τις παιδικές τις φίλες για το 3ημερο και τα γενέθλιά της- Οι πρώτες φωτό!

Η Κατερίνα Καινούργιου ταξίδεψε μέχρι την πόλη του φωτός με τις αγαπημένες της παιδικές φίλες και μας ενημέρωσε μέσα από το Instagram, με μια μακροσκελή δημοσίευση, λίγο πριν τα 37α γενέθλιά της. 

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης, με πλήθος τηλεθεατών να την παρακολουθεί καθημερινά μέσα από την εκπομπή της, "Super Κατερίνα".

Το τριήμερο της Πρωτομαγιάς, μιας και ο καιρός δείχνει να είναι απόλυτα με το μέρος μας, η Κατερίνα Καινούργιου επέλεξε να κάνει ένα πολύ όμορφο ταξίδι, εκτός Ελλάδας και όπως είπε και η ίδια, στο αγαπημένο της μέρος στον κόσμο. Η παρουσιάστρια ταξίδεψε στη πόλη του φωτός με τις αγαπημένες της παιδικές φίλες και άδραξε έτσι την ευκαιρία να γιορτάσει και τα γενέθλιά της με τον πιο υπέροχο τρόπο.

Μάλιστα, σε σχετική δημοσίευση που έκανε η Κατερίνα Καινούργιου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram είπε ότι ήταν το καλύτερο δώρο που θα μπορούσε να κάνει στον εαυτό της, λίγο πριν κλείσει τα 37 της χρόνια. Πολύ πιο συγκεκριμένα η ίδια έγραψε στην ανάρτησή της:

"Λίγο πριν κλείσω τα 37 αποφάσισα να κάνω το πιο όμορφο δωρο στον εαυτό μου …
Παρίσι (το αγαπημένο μέρος στον κόσμο )μαζί με τις καλύτερες μου…παιδικες μου φιλες …♥️ Όταν σβήνουμε τα κεράκια, υποδεχόμαστε την νέα ηλικία μας! Αυτή που θα μας φέρει (πιθανόν) καινούρια πράγματα, νέες εμπειρίες, νέα μαθήματα. Ίσως να γίνω και πιο χαρούμενη… Όσες δυσκολίες κ να είχε αυτή η χρονια …Κάθε χρόνος που περνάει…δεν ξανά επιστρέφει. Δεν θα ξανά γίνω ποτε 36! Κ θέλω να ζω με ευγνωμοσύνη την κάθε χρονια !"

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved