Ντάνιελ Νούρκα : «Είχα το άγχος της απόδοσης»
Showbiz

Ντάνιελ Νούρκα : «Είχα το άγχος της απόδοσης»

Ο Ντάνιελ Νούρκα μίλησε για το άγχος που είχε στα πρώτα γυρίσματα, ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε πως βγήκε για καφέ με την συμπρωταγωνίστριά του Τζένη Καζάκου για να γνωριστούν.  

Η κωμική σειρά του MEGA, «Συμπέθεροι από τα Τίρανα» σαρώνει στους τηλεοπτικούς δέκτες και ο ηθοποιός Ντάνιελ Νούρκα που υποδύεται τον «Άλφρεντ», στη συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για το άγχος που είχε στα πρώτα γυρίσματα, για την επικοινωνία του με την Τζένη Καζάκου όταν έμαθε πως θα συμπρωταγωνιστήσει μαζί της, για την αντίδραση του όταν έμαθε πως πήρε τον ρόλο καθώς και για πολλά άλλα.

Ήταν άνοιξη 2021 όταν το τηλέφωνο του χτύπησε και δέχτηκε πρόταση για τον ρόλο του 'Αλφρεντ, ενός νέου αλβανικής καταγωγής που παρουσιάζεται στους γονείς της συντρόφου του Λίζας (Τζένη Κοζάκου) -μετά από δική της πρωτοβουλία- ως ένας λόρδος από το Λονδίνο. Κάπως έτσι έγινε το ντεμπούτο του Ντανιέλ Νούρκα στην τηλεόραση. Τελειώνοντας εκείνη την περίοδο τη θητεία του στον στρατό βρισκόταν σε αναζήτηση δραματικής σχολής. Την περίοδο που άρχισα να ψάχνω για σχολές με ενημέρωσε ο μάνατζερ από το πρακτορείο μοντέλων που ήμουν ότι ο Μιχάλης Ρέππας και ο Θανάσης Παπαθανασίου (σ.σ. σεναριογράφοι και σκηνοθέτες της σειράς) έψαχναν κάποιον ηθοποιό για το ρόλο του Άλφρεντ. Κάπως έτσι ήρθαμε σε επικοινωνία και ευτυχώς με πήραν» αποκαλύπτει ο 25χρονος σήμερα ηθοποιός.

Είχες άγχος στα πρώτα γυρίσματα;

Είχα το άγχος της απόδοσης. Σκεφτόμουν ότι πρέπει να φανώ αντάξιος καθώς όλο! το καστ απαρτίζεται από ηθοποιούς που μετρούν καριέρα δεκαετιών. Ήξερα ότι θα διαφέρω, αλλά τουλάχιστον δεν ήθελα να είναι τεράστια η διαφορά. Το σημαντικότερο είναι ότι το κλίμα ήταν πολύ καλό και κανείς δεν ήταν επικριτικός μπροστά σε κάποιο λάθος. Επομένως έπρεπε και ήθελα να αποδώσω, αλλά έφυγε το άγχος να μην κάνω κάποιο λάθος.

Και με τη συμπρωταγωνίστρια σου στη σειρά Τζένη Κοζάκου ποια ήταν η πρώτη σας επικοινωνία;

Με την Τζένη δεν γνωριζόμασταν από πριν αλλά μιλήσαμε στα social media μόλις μάθαμε ότι θα είμαστε και οι δύο στη σειρά. Κανονίσαμε να συναντηθούμε λοιπόν και βγήκαμε για έναν καφέ. Περάσαμε πολύ ωραία κι αυτό ήταν κάτι θετικό γιατί ταιριάξαμε. Είναι διαφορετικό να έχεις σκηνές με κάποιον που δεν ταιριάζεις και πολύ διαφορετικό με έναν που μπορεί την προηγούμενη ημέρα να βγήκατε, να γελάσατε και να έχετε να μοιραστείτε και μια αστεία ιστορία.

Πώς αντέδρασες όταν χτύπησε το τηλέφωνο σου και σε ενημέρωσαν ότι ξεκινάς στη σειρά;

Όταν χτύπησε το κινητό μου ήμουν στην Αθήνα και περπατούσα στο Γκάζι. Το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να πάρω τηλέφωνο τη μητέρα μου και να της πω ότι δεν με πήραν. Ξεκίνησε να μου λέει «εντάξει, δεν πειράζει, μη στενοχωριέσαι». Αυτά τα κλασικά! Μετά της είπα την αλήθεια και έφυγα για το Κιάτο για να πάω να τους δω. Χάρηκαν πάρα πολύ.

Τι σπουδές αλλά και δουλειές έχεις κάνει μέχρι σήμερα;

Σπούδασα τεχνικός Δικτύων & Επικοινωνιών, ενώ παράλληλα δούλευα στον χώρο της εστίασης και έκανα κάποιες δουλειές ως μοντέλο. Τελείωσα τη σχολή, έκανα την πρακτική μου και ακολούθησε ένα ταξίδι στην Ινδία. Είχα δεχτεί εκεί μια πρόταση για δουλειά πάνω στο μόντελινγκ. Το σκέφτηκα -όχι πολύ βέβαια- και αποφάσισα να φύγω. Έμεινα περίπου τρεις μήνες και ήταν μια υπέροχη εμπειρία. Μετά από αυτό πήγα φαντάρος.

Πώς ήταν η θητεία σου στον στρατό;

Υπηρέτησα πεντέμισι μήνες στην Κω και μετά πήρα μετάθεση στο Λουτράκι, θυμάμαι ότι μπήκα 11 Μαρτίου και λίγες μέρες μετά ανακοινώθηκε το lockdown. Οπότε από εκεί που λίγες εβδομάδες μετά θα παίρναμε την άδεια της ορκωμοσίας, βρεθήκαμε 70 ημέρες χωρίς να βγούμε καν από την πύλη. Πήρα την πρώτη άδεια μετά από ένα τρίμηνο. Ύστερα έγιναν τα επεισόδια στο Αιγαίο και είχαμε τρεχάματα και με αυτό. Ήταν μια περίεργη θητεία αλλά, εντάξει, πέρασε.

Πηγή: OK!

Διαβάστε επίσης:

Ντάνιελ Νούρκα: «Ο ρατσισμός είναι κάτι που δεν μπορώ να το χωνέψω»

Συμπέθεροι απ' τα Τίρανα: Ο πρωταγωνιστής της σειράς βγήκε στο χιόνι ημίγυμνος και... «άναψε φωτιές»

Συμπέθεροι από τα Τίρανα spoiler: «Έρχεται ο Μπουκουράν στο Κουδουνάρι και τα αλλάζει όλα»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved