Άννα Μπεζάν: Μας δείχνει την φουσκωμένη κοιλίτσα της στον πέμπτο μήνα εγκυμοσύνης της
Showbiz

Άννα Μπεζάν: Μας δείχνει την φουσκωμένη κοιλίτσα της στον πέμπτο μήνα εγκυμοσύνης της

Η Άννα Μπέζαν πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Η Άννα Μπεζάν ετοιμάζεται να γίνει μητέρα για πρώτη φορά και σε λίγους μήνες θα κρατά στην αγκαλιά της τον καρπό του έρωτά της με τον Δημήτρη Παππά. Η ηθοποιός διανύει τον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της και η ευτυχία της δεν κρύβεται.

Η Άννα Μπεζάν βλέπει καθημερινά το σώμα της να αλλάζει και είναι κάτι που δε την προβληματίζει, αντίθετα μάλιστα φαίνεται να το απολαμβάνει.

Σήμερα δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο instagram μια φωτογραφία, στην οποία απεικονίζεται η φουσκωμένη η κοιλίτσα της. Μπορεί η εγκυμοσύνη να ήρθε μόλις ένα μήνα μετά τη δημιουργία της σχέσης της με τον Δημήτρη Παππά, όμως δε βλέπουν την ώρα να κρατήσουν στην αγκαλιά τους την κορούλα τους, η οποία θα πάρει το όνομα της μητέρας του, Χρίστινας.

Σε συνέντευξη της, η Άννα Μπεζάν είχε αποκαλύψει ότι είχε δύσκολη εγκυμοσύνη: «Δεν έχω πολύ εύκολη εγκυμοσύνη, δόξα τω Θεό δεν έχω αποκολλήσεις. Έχω όμως πολλούς εμετούς. Τώρα πια που είμαι και τριών μηνών συνεχίζουν… Θα ήταν ψέμα να πω ότι δεν έχω και τις στενάχωρες μέρες. Υπάρχουν μέρες που ξυπνάω σαν τρελή γιατί νιώθω ότι όλα μου φταίνε».

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved