Eurovision 2022: Η Γεωργιάδη έδωσε την δική της απάντηση την «ρατσιστική» ερώτηση που δέχτηκε
Eurovision

Eurovision 2022: Η Γεωργιάδη έδωσε την δική της απάντηση την «ρατσιστική» ερώτηση που δέχτηκε

Η Αμάντα Γεωργιάδη θα μας εκπροσωπήσει την χώρα μας στον μουσικό διαγωνισμό της Eurovision 2022.

Η τραγουδίστρια έχει πραγματοποιήσει ήδη δύο πρόβες και δηλώνει πανέτοιμη να ανέβει στη σκηνή του πρώτου ημιτελικού την Τρίτη 10 Μαΐου και να πάρει το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό.

Η ίδια μίλησε μέσω skype στην εκπομπή, «Το Πρωινό» και σχολίασε τα όσα συνέβησαν στην συνέντευξη τύπου.

«Ήταν λίγο περίεργη η ερώτηση που δέχθηκα. Είμαι Ελληνίδα, αλλά είμαι από την Νορβηγία. Πολύ σωστά δόθηκε η απάντηση από την Σοφία (ενν. την επικεφαλής της ελληνικής αποστολής) ότι με βρήκαν γιατί έχω ένα ταλέντο και όχι γιατί είμαι από την Νορβηγία», δήλωσε αρχικά η τραγουδίστρια.

Και πρόσθεσε:«Την αγαπάω πάρα πολύ την Ελλάδα. Κάθε χρόνο έρχομαι στα Γιάννενα και στην Πρέβεζα, κάνω μπάνια εκεί. Η γιαγιά μου, που την αγαπάω πάρα πολύ, μένει στα Γιάννενα».

Να σας θυμίσουμε πως η Αμάντα ήρθε σε δύσκολη θέση από ερώτηση δημοσιογράφου μετά το τέλος της δεύτερης πρόβας της, η οποία να σημειώσουμε πως πήγε εξαιρετικά.

Τι συνέβη λοιπόν; Μια ερώτηση με ρατσιστικό περιεχόμενο δέχτηκε η εκπρόσωπος της Ελλάδας αφού τη ρώτησε γιατί οι Έλληνες διοργανωτές επιλέγουν τα τελευταία χρόνια Ελληνίδες της ομογένειας για να εκπροσωπήσουν τη χώρα στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού.

«Είσαι Ελληνίδα αλλά και Νορβηγίδα. Κάποιες από τις προκατόχους σου δεν ήταν επίσης 100% Ελληνίδες, ήταν από Καναδά, Ολλανδία. Τι πιστεύεις για αυτή τη στρατηγική να φέρνουν πίσω οι διοργανωτές Ελληνίδες από όλον τον κόσμο;» ρώτησε ο ρεπόρτερ με την αμηχανία της Αμαντάς να είναι εμφανής. Σε εκείνο το σημείο επενέβη η υπεύθυνη της ελληνικής αποστολής, η οποία τόνισε πως: «Αυτό που τους ενδιαφέρει είναι το ταλέντο τους».

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved