Νάντια Μπουλέ: Η νέα καλοκαιρινή φωτογραφία με την κορούλα της- Είναι μια κούκλα!
Showbiz

Νάντια Μπουλέ: Η νέα καλοκαιρινή φωτογραφία με την κορούλα της- Είναι μια κούκλα!

Η Νάντια Μπουλέ και η 9 μηνών κόρη της, Σέμελη, είναι αχώριστες και σε κάθε νέο τους κοινό στιγμιότυπο βλέπουμε την ιδιαίτερη αδυναμία μεταξύ μαμάς και κόρης. 

Είναι μια από τις αγαπημένες παρουσιάστριες του κοινού και από τότε που έγινε μανούλα και κράτησε στην αγκαλιά της το κοριτσάκι της, απολαμβάνει αυτόν τον ρόλο και με το παραπάνω...

Η Νάντια Μπουλέ, η αλήθεια έιναι ότι δεν δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες με την μικρή Σέμελη- Ρωξάνη, αλλά όταν το κάνει, το αποτέλεσμα είναι φανταστικό. Η μικρή, αν και δεν μας έχει δείξει ακόμα το προσωπάκι της, φαίνεται να είναι μια κουκλίτσα. Άλλωστε, αυτό που κάθε φορά κλέβει τις εντυπώσεις είναι το ντύσιμό της, το οποίο και επιμελείται προσωπικά η μαμά της, μιας και θέλει πάντα, τόσο εκείνη, όσο και η κόρη της να είναι απόλυτα στιλάτες.

Το απόγευμα του Σαββάτου 14 Μαΐου, η παρουσιάστρια δημοσίευσε μια καλοκαιρινή φωτογραφία με την μικρή Σέμελη, με την μικρή να φορά ένα πολύ γλυκό λευκό φορεματάκι, ενώ την Νάντια Μπουλέ να λάμπει δίπλα της με ένα μαύρο σατέν φόρεμα, το οποίο και τόνιζε πολύ όμορφα την σιλουέτα της.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας της: Καλοκαιράκι έχει η καρδιά μου ❤️#summer #summertime #summerinmyheart

Δείτε παρακάτω το post που δημοσίευσε:

https://www.instagram.com/p/Cdias57Ma79

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved