Αννα Μαρία Ηλιάδου: Η νικήτρια του GNTM προτείνει το πιο καλοκαιρινό haircut: Ανανεώθηκε!
Showbiz

Αννα Μαρία Ηλιάδου: Η νικήτρια του GNTM προτείνει το πιο καλοκαιρινό haircut: Ανανεώθηκε!

Η Άννα Μαρία Ηλιάδου ανανέωσε την εμφάνισή της, λίγο πριν την επίσημη έναρξη του καλοκαιριού και το αποτέλεσμα ήταν άκρως εντυπωσιακό!

Την γνωρίσαμε μέσα από τον δεύτερο κύκλο του Greece’s Next Top Model, όπου και κατάφερε να κατακτήσει την πρώτη θέση μαζί με την Κάτια Ταραμπάνκο.

Η Άννα Μαρία Ηλιάδου βρίσκεται στην καλύτερη φάση της ζωής της, με την ίδια να τα πηγαίνει εξαιρετικά στα επαγγελματικά της, αλλά και να είναι πιο όμορφη από ποτέ. Η ίδια είναι αρκετά ενεργή στα social media και διαρκώς ανεβάζει φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινότητά της και τις δουλειές που κάνει κατά καιρούς. Η Άννα Μαρία Ηλιάδου μετά από την νίκη της στο ριάλιτι μόδας κατάφερε να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα και να εργαστεί στη βιομηχανία της μόδας και μάλιστα τα πηγαίνει και εξαιρετικά.

Το νεαρό μοντέλο συχνά προτείνει νέες τάσεις της μόδας στα προφίλ της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και οι διαδικτυακοί της φίλοι συνεχώς την ευχαριστούν για τις προτάσεις της. Πριν από λίγες ημέρες, η ίδια δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram μια νέα φωτογραφία, όπου και αποκάλυψε το καινούργιο της haircut, το οποίο ήταν ένα μακρύ καρέ, ενώ το χρώμα των μαλλιών της παραμένει κατάξανθο!

Δείτε στην παρακάτω gallery την φωτογραφία που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved