Τζένη Θεωνά: Αυτό είναι το μακιγιάζ που λατρεύει να κάνει! Πάρε ιδέες
Showbiz

Τζένη Θεωνά: Αυτό είναι το μακιγιάζ που λατρεύει να κάνει! Πάρε ιδέες

Η Τζένη Θεωνά εκτός από καλή ηθοποιός είναι και από τις γυναίκες που τις λατρεύεις για το στυλ τους αλλά και για το μακιγιάζ που επιλέγουν.

Την ηθοποιό την απολαμβάνουμε μέσα από την συχνότητα της Ερτ και την σειρά, «Τα καλύτερά μας χρόνια».

Η ίδια τα τελευταία χρόνια έχει «αφαιρέσει» τα σκούρα χρώματα και τα έχει αντικαταστήσει με τα πιο αγαπημένα της ανοιχτά χρώματα, όπως είναι το απαλό ροζ, το nude και το κοραλί.

Σε ότι αφορά το μακιγιάζ της, η Τζένη Θεωνά το συνδυάζει ανάλογα και με το τι ρούχα θα φορέσει. Για παράδειγμα αν επιλέξει να φορέσει κάτι για event ή βραδινή έξοδο, τότε επιλέγει και ένα κόκκινο χρώμα για τα χείλη. Αν πάλι προτιμήσει μία πιο γήινη και nude απόχρωση, τότε προτιμάει ένα πιο απαλό σε χρώμα κραγιόν.

Της αρέσουν όμως και οι bronze τόνοι, ενώ έχει ιδιαίτερη αδυναμία στα κραγιόν απαλών χρωματισμών. Της αρέσει πολύ επίσης να μην βάφει έντονα τα μάτια της, θέλοντας να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στις natural αποχρώσεις, καθώς θέλει να δείχνει την… πραγματική ομορφιά.

Έτσι λοιπόν, όπως θα έχεις παρατηρήσει και εσύ, η Τζένη Θεωνά αγαπάει το natural look και δεν είναι λίγες οι φορές που το έχει επιλέξει για να εμφανιστεί σε κάποια έξοδο της.

Αυτό είναι λοιπόν, το μακιγιάζ που λατρεύει η ηθοποιός και το λατρέψαμε και εμείς με την σειρά μας.

Δείτε την gallery.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved