Η Τάνια Μπρεάζου στο gossip-tv: Το X-Factor, ο έρωτας και η συνεργασία με τον Σάκη Ρουβά
Showbiz

Η Τάνια Μπρεάζου στο gossip-tv: Το X-Factor, ο έρωτας και η συνεργασία με τον Σάκη Ρουβά

Η Τάνια Μπρεάζου είναι ένα κορίτσι τρυφερό, γεμάτο χιούμορ που σε γεμίζει αισιοδοξία από το πρώτο λεπτό. Το γέλιο της αναβλύζει πηγαία από μέσα της όπως ακριβώς και το ταλέντο της.

Την γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο «X- Factor», όπου ξεχώρισε με τη φωνή και τη παρουσία της. Μέχρι σήμερα, η ίδια δεν σταματά να μας εκπλήσσει με τις ικανότητες της και βάζει κι εκείνη το λιθαράκι της στο χώρο του τραγουδιού. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, που βγήκε πρώτη στο «Your Face Sounds Familiar».

Εμείς βρεθήκαμε στα γυρίσματα του νέου της video clip, μιλήσαμε μαζί της και μας «άνοιξε» της καρδιά της. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο X-factor, στον Σάκη Ρουβά, στον έρωτα αλλά και στην Eurovision.

Η μουσική και το τραγούδι πώς μπήκαν στη ζωή σου;

Το τραγούδι ήταν πάντα το μεγάλο μου πάθος. Από τα πέντε μου κιόλας χρόνια, τραγουδούσα και χόρευα ακόμα και στον ύπνο μου! Ο μπαμπάς μου ήταν μουσικός και όταν με άκουσε κατάλαβε πως έχω ταλέντο.

Πώς πήρες την απόφαση να πάρεις μέρος στο X-factor;

Για την ακρίβεια δεν πήρα εγώ την απόφαση αυτή. Η κολλητή μου δήλωσε συμμετοχή για μένα και νομίζω θα της είμαι ευγνώμων για πάντα ! Ακολούθησε ένα τηλεφώνημα από την παραγωγή για να πάω στα precasting και… έτσι ξεκίνησε το όνειρο!

Πώς ένιωσες όταν ο Σάκης Ρουβάς σου έκανε on air πρόταση να συνεργαστείτε;

Δεν το πίστευα ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα ! Ήταν τόσο ξαφνικό και όμορφο. Το άγχος πριν βγω στη σκηνή μαζί του ήταν στα ύψη και ο ενθουσιασμός ακόμα μεγαλύτερος.

Τι σε έκανε να πεις ναι στο Your Face Sounds Familiar;
Το παρακολουθούσα πάντα ! Ήταν ένα project γεμάτο ενδιαφέρον και προκλήσεις. Είπα το ναι για να ξεπεράσω τα όρια μου με κάτι που δεν είχα κάνει ποτέ και ήμουν σίγουρη ότι θα ήταν μια πολύ όμορφη εμπειρία.

Πίστευες ότι θα ήσουν η μεγάλη νικήτρια;

Δεν το πίστευα με τίποτα. Ούτε καν το σκεφτόμουν! Επιθυμούσα απλά να έχω φοβερές εμφανίσεις που θα μείνουν και θα κάνουν εντύπωση. Η νίκη και περισσότερο η αγάπη του κόσμου όταν με έβλεπε από το σπίτι, ήταν η ανταμοιβή στη σκληρή δουλειά αυτών των μηνών που κράτησε το show.

Ποια συνεργασία δεν θα ξεχάσεις ποτέ;

Από όλες τις συνεργασίες μου έχω να θυμάμαι κάτι όμορφο. Όμως αυτή που για μένα ξεχώρισε για πολλούς λόγους είναι η συνεργασία με τον Αντώνη Ρέμο. Όταν είσαι δίπλα στον καλύτερο τραγουδιστή της Ελλάδας και σου δίνει την ευκαιρία να δείξεις αυτό που είσαι επί σκηνής, είναι μεγάλη τιμή και ευθύνη !

Μίλησε μας για το νέο σου τραγούδι με τίτλο «Love stab»

Το “Lovestab”, σε μουσική Arcade και Μιχάλη Τσαουσόπουλου και στίχους Arcade, έχει πολύ χορό, πολλά χρώματα, και καλοκαιρινή διάθεση! Είναι ένα δυναμικό και ανεβαστικό ποπ τραγούδι που το έχω λατρέψει και κυκλοφορεί από την δισκογραφική μου οικογένεια, Panik Records .

Δείτε backstage φωτός από τα γυρίσματα του νέου της τραγουδιού...

Τι είναι αγάπη για εσένα;

Τα πάντα ! Η αγάπη είναι μία και έχει πολλές μορφές. Η αγκαλιά της μαμάς μου, μια καλή πράξη στον συνάνθρωπο μου, ένα απλό χαμόγελο που μπορεί να μου φτιάξει την μέρα, η θετική ενέργεια του κοινού όταν είμαι πάνω στην σκηνή αλλά και η γάτα μου !

Τι άλλο να περιμένει ο κόσμος από εσένα;

Με κάθε νέο τραγούδι που βγάζω, ο κόσμος θα γνωρίζει ακόμα καλύτερα την Τάνια.

Δείτε backstage βίντεο από τα γυρίσματα του νέου της τραγουδιού...

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved