Δημήτρης Σκουλός: Για μπάνιο με την οικογένειά του - Θα λιώσεις με τη μοναδική φώτο των παιδιών του
Showbiz

Δημήτρης Σκουλός: Για μπάνιο με την οικογένειά του - Θα λιώσεις με τη μοναδική φώτο των παιδιών του

Ο Δημήτρης Σκουλός και η σύζυγός του, Τζέλλα αποφάσισαν σήμερα, 28 Μάη, να  κάνουν την πρώτη βουτιά τους με τα δυο παιδιά τους και η φώτο από το πρώτο μπάνιο είναι μοναδική! 

Ο φωτογράφος και πρώην κριτής του GNTM, μπορεί να έχει πολλές υποχρεώσεις όμως σήμερα βρήκε χρόνο να απολαύσει το πρώτο του μπάνιο με τα παιδιά και τη σύζυγό του.

Μάλιστα, απαθανάτισε τα παιδιά του στη θάλασσα σε μία όμορφη στιγμή. H μεγάλη του κόρη βοηθά τη μικρή για να μάθει να κολυμπά και κάνουν μαζί το πρώτο τους μπάνιο.

Ο ίδιος απαθανάτισε αυτή τη στιγμή και σχολίασε: «Όταν με ρωτάνε τι είναι ευτυχία για εμένα. Το πρώτο μας μπάνιο. #myfamilyiseverythingtome».

Ο ίδιος είχε πει σε συνέντευξή του: «Θα ήθελα να έχω περισσότερα παιδιά, αλλά η γυναίκα μου τώρα δεν ξέρω αν με ακούει ή με περιμένει σπίτι με το τηγάνι, να μου πει "κάντο μόνος σου"»!

Για την δυόμισι ετών κορούλα του, η οποία είναι το μικρότερο μέλος της οικογένειάς του, είχε τονίσει: «Είναι δυόμισι μηνών το μωράκι, η σύζυγός μου θηλάζει και έχουμε κάνει μαραθώνιο ως τώρα. Αντέχει η γυναίκα μου, είναι θηρίο, δεν μασάει».


Τέλος, ο επιτυχημένος φωτογράφος και ευτυχισμένος μπαμπάς είχε αποκαλύψει: «Με έχουν διώξει από το υπνοδωμάτιο και κοιμάμαι στο παιδικό δωμάτιο, με έχουν διώξει τα κορίτσια και κοιμούνται όλα μαζί. Σηκώνομαι τα βράδια όταν ακούσω τη μικρή να κλαίει».

Δείτε τη μοναδική φωτογραφία παρακάτω από το πρώτο μπάνιο του Δημήτρη Σκουλού με τα παιδιά του!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved