Πέτρος Ίμβριος - Συράν Λελούδα: Το φωτογραφικό άλμπουμ από την βάφτιση του γιου τους
Showbiz

Πέτρος Ίμβριος - Συράν Λελούδα: Το φωτογραφικό άλμπουμ από την βάφτιση του γιου τους

Χθες (30/5) πραγματοποιήθηκε η βάφτιση του γιου του Πέτρου Ίμβριου και της Συράν Λελούδα και πήρε το όνομα Παναγιώτης.

Οι καλεσμένοι άρχισαν να φτάνουν στην Παναγία Φανερωμένη Βουλιαγμένης λίγο πριν τις 18:00 ενώ ανάμεσα στους επώνυμους που είδαμε εκεί ήταν η Άντζελα Δημητρίου, ο Τριαντάφυλλος με την σύζυγό του, Δήμητρα και τον γιο τους, ο Σταμάτης Γονίδης με την σύζυγό του, Κατερίνα και ο Γιώργος Δασκουλίδης.

Η Συράν Λελούδα έλαμπε μέσα στο φόρεμά της by Bridal Loft Athens και ο μικρός Παναγιώτης ήταν ένας κούκλος φορώντας τα βαφτιστικά του ρούχα.

Όπως θα δείτε στην παρακάτω gallery τα βαφτιστικά ρούχα που φόρεσε ο μικρός Παναγιώτης ήταν υπέροχα, δημιουργία της σχεδιάστριας Φαίδρας Θεοδωρίδου ενώ έξω από την εκκλησία υπήρχαν λουλούδια και συγκεκριμένα μωβ ορτανσίες.

Μετά το Μυστήριο, ακολούθησε δεξίωση ενώ ο Πέτρος Ίμβριος και η σύζυγός του, επέλεξαν αυτή τη μέρα να συνδυάσουν και το δικό τους wedding party το οποίο δεν είχε γίνει λόγω κορονοϊού. Οι καλεσμένοι έκατσαν στις θέσεις τους για να απολαύσουν τις λιχουδιές που είχε επιλέξει το ζευγάρι και όλα ήταν μαγικά. Από τον στολισμό μέχρι και την τοποθεσία που ήταν ακριβώς πάνω στη θάλασσα.

Να θυμίσουμε πως το ζευγάρι είχε παντρευτεί στις 6 Δεκεμβρίου του 2020 σε κλειστό οικογενειακό κύκλο, σε ένα ξωκλήσι στη Βραυρώνα και λόγω κορονοϊού δεν είχαν καταφέρει να μοιραστούν αυτή τη χαρά τους με τους δικούς τους ανθρώπους.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved