Ιωάννα Τούνη: Η topless φωτογραφία από την Σαντορίνη που «αναστάτωσε» τους followers της!
Showbiz

Ιωάννα Τούνη: Η topless φωτογραφία από την Σαντορίνη που «αναστάτωσε» τους followers της!

Η Ιωάννα Τούνη διαθέτει ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά της ελληνικής showbiz, με την ίδια να φροντίζει να το αναδεικνύει πάντοτε και στις περισσότερες από τις εμφανίσεις της!

Ίσως βρίσκεται σε μια από τις καλύτερες φάσεις της ζωής της, μιας και τον τελευταίο χρόνο έχει γνωρίσει τον έρωτα της ζωής της και νιώθει και η ίδια περήφανη για την σχέση τους!

Το περασμένο Σαββατοκύριακο, η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου βρέθηκαν στο άκρως ρομαντικό νησί της Σαντορίνης, με τους δυο τους να γιορτάσουν την επέτειό τους, μιας και έκλεισαν ένα χρόνο μαζί. Τα stories και οι κοινές τους φωτογραφίες πρωταγωνίστησαν στο newsfeed του Instagram μας, μιας και τόσο η Ιωάννα Τούνη, όσο και ο σύντροφός της, φρόντισαν να μας ενημερώσουν για τις περισσότερες από τις δραστηριότητές τους στο νησί, αλλά και το ποια μέρη και μαγαζιά επέλεξαν να επισκεφθούν.

Λίγο μετά από το ταξίδι τους, η γνωστή influencer ανέβασε μια άκρως αποκαλυπτική φωτογραφία, η οποία και την απεικόνιζε να ποζάρει topless στην πισίνα που κρυβόταν μέσα στο δωμάτιο, που έμενε το ζευγάρι. Τα σχόλια έπεφταν "βροχή", με τους followers της να της τονίζουν, για ακόμα μια φορά το πόσο καλλίγραμμο κορμί έχει, ενώ παράλληλα και το πόσο αποκαλυπτική είναι η πόζα της!

Δείτε την αναρτησή της παρακάτω:

https://www.instagram.com/p/CeML4gjoMiR

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved