Ιωάννα Τούνη: Κάνει ρόλερ μόνο με το μπικίνι της και ανεβάζει την… θερμοκρασία
Showbiz

Ιωάννα Τούνη: Κάνει ρόλερ μόνο με το μπικίνι της και ανεβάζει την… θερμοκρασία

Η Ιωάννα Τούνη διαθέτει ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά της ελληνικής showbiz, με την ίδια να φροντίζει να το αναδεικνύει πάντοτε και στις περισσότερες από τις εμφανίσεις της.

Ίσως βρίσκεται σε μια από τις καλύτερες φάσεις της ζωής της, μιας και τον τελευταίο χρόνο έχει γνωρίσει τον έρωτα της ζωής της και νιώθει και η ίδια περήφανη για την σχέση τους.

Η ίδια πριν ένα μήνα περίπου έχασε την μητέρα της, όμως προσπαθήσει να πατήσει και πάλι στα πόδια της, καθώς όπως είχε δηλώσει η ίδια η Ιωάννα η μητέρα της δεν θα ήθελε να την βλέπει στεναχωρημένη.

Έτσι έχει επιστρέψει δυναμικά στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις έχοντας πάντα την στήριξη της οικογένειάς της αλλά και των φίλων της.

Η γνωστή influencer και επιχειρηματίας ανέβασε την θερμοκρασία για ακόμη μία φορά, καθώς φόρεσε το σέξι και αποκαλυπτικό φούξια - ροζ μπικίνι της και έκανε ρόλερ σε ένα γήπεδο θέλοντας να καλωσορίσει με αυτόν τον τρόπο το καλοκαίρι . Όπως ήταν φυσικό το βίντεο μέσα σε λίγες ώρες συγκέντρωσε χιλιάδες like και σχόλια.

Μάλιστα το περασμένο Σαββατοκύριακο, η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου βρέθηκαν στο άκρως ρομαντικό νησί της Σαντορίνης, με τους δυο τους να γιορτάσουν την επέτειό τους, μιας και έκλεισαν ένα χρόνο μαζί.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved