Βίκυ Καγιά: Ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ και μας δείχνει το «πραγματικό» της πρόσωπο
Showbiz

Βίκυ Καγιά: Ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ και μας δείχνει το «πραγματικό» της πρόσωπο

Η Βίκυ Καγιά μας έδειξε το «πραγματικό» της πρόσωπο και έκανε αυτό που δεν μπορεί να κάνει καμία άλλη. Πόζαρε χωρίς ίχνος μακιγιάζ και είναι πραγματικά πανέμορφη.

Η Βίκυ Καγιά πριν λίγες μέρες βρέθηκε στο Παρίσι για χάρη του Φεστιβάλ των Καννών. Η παρουσιάστρια από την στιγμή που πάτησε το πόδι της στις Κάννες μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μοναδικές φωτογραφίες με διαφορετικά outfits.

Καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού, η Βίκυ Καγιά έλαμπε, όμως οι φωτογραφίες που μαγνήτισαν τα βλέμματα, ήταν αυτές στις οποίες απεικονίζεται τελείως άβαφη και με το μπουρνούζι της. Η ίδια πόζαρε χαμογελαστή, μπροστά από το παράθυρο του ξενοδοχείου της και το φυσικό φως, τονίζοντας τη φυσική της ομορφιά.

Η Βίκυ Καγιά τόλμησε να κάνει αυτό που κάνουνε λίγες γυναίκες και απέσπασε θετικά σχόλια.

Η ίδια σε παλιότερη συνέντευξή της είχε πει για τα μυστικά του προσώπου της:«Πιστεύω ότι το πρόσωπό μας δε χρειάζεται πολλά πράγματα, τουλάχιστον όχι μέχρι την ηλικία των 40. Τα βασικά αρκούν. Αυτό σημαίνει ότι χρειαζόμαστε το καθαριστικό μας, την ενυδατική μας, καμία φορά μία κρέμα ματιών και μία φορά την εβδομάδα ένα scrub και μία μάσκα. Εγώ δε χρησιμοποιώ ούτε κρέμα νυκτός. Επίσης, αποφεύγω το μέικ απ και την έντονη μάσκαρα από το πρωί. Κάνουμε κακό στα φυσικά μας χαρακτηριστικά».

Δείτε στη gallery φωτογραφίες με την Βίκυ Καγιά χωρίς ίχνος μακιγιάζ.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved