Γιάννης Αντετοκούνμπο: Απόλαυσε τον καλοκαιρινό ήλιο στην Ακρόπολη- Το post με τους γιους του!
Showbiz

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Απόλαυσε τον καλοκαιρινό ήλιο στην Ακρόπολη- Το post με τους γιους του!

To πρωί του Σαββάτου 4 Ιουνίου, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποφάσισε να κάνει μια οικογενειακή εξόρμηση στο κέντρο της Αθήνας, με τον ίδιο να ποζάρει αγκαλιά με τα παιδιά του στην Ακρόπολη. 

Είναι ένας από τους αθλητές που μας έχει κάνει περήφανους πολλές φορές, μιας και η εξέλιξη και η πορεία του στον αθλητισμό είναι μονίμως ανοδική.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ένας από τους πιο διάσημους καλαθοσφαιριστές του NBA και συνεχώς προσπαθεί να εξελίσσεται και να γίνεται καλύτερος. Ο ίδιος, πέρα από τον αθλητισμό, έχει ως βασική του προτεραιότητα την οικογένειά του, μιας και με την σύζυγό του, Μαράια, είναι πολύ ερωτευμένους και μαζί έχουν αποκτήσει και δυο γιους, στους οποίους και έχουν τεράστια αδυναμία.

Μάλιστα, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, στα διαλείμματα από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, πάντοτε φροντίζει να περνά χρόνο με την οικογένειά του, μιας και θέλει να είναι διαρκώς δίπλα τους. Το πρωί του Σαββάτου 4 Ιουνίου, ο ίδιος μαζί με την οικογένειά του, αποφάσισαν να κάνουν μια πολύ όορφη βόλτα στην Ακρόπολη και μάλιστα να βγάλουν και διάφορες φωτογραφίες από την συγκεκριμένη ημέρα. Όπως ήταν φυσικό, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δημοσίευσε μια πολύ τρυφερή φωτογραφία, με τον ίδιο να ποζάρει χαμογελαστός, αγκαλιά με τους γιούς του!

Δείτε παρακάτω την δημοσίευσή του στο Twitter:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved