Κόνι Μεταξά: Τα stories και το ταξίδι του μέλιτος με τον Μάριο Καπότση σε εξωτικό προορισμό!
Showbiz

Κόνι Μεταξά: Τα stories και το ταξίδι του μέλιτος με τον Μάριο Καπότση σε εξωτικό προορισμό!

Η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης προετοιμάζονται για την ωραιότερη ημέρα της ζωής τους, εκείνη του γάμου τους, ο οποίος και θα πραγματοποιηθεί στις 6 Ιουλίου 2022. 

Το ζευγάρι είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και ετοιμάζονται να παντρευτούν τον ερχόμενο μήνα, σε έναν γάμο που θα συζητηθεί.

Η Κόνι Μεταξά, το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, έκανε το Bachelorette party της με τις φίλες της στη Σαντορίνη και γιόρτασαν τις τελευταίες στιγμές της ελευθερίας της. Η τραγουδίστρια με τον Μάριο Καπότση, σε περίπου ένα μήνα, θα ενωθούν με τα δεσμά του γάμου και οι δυο τους είναι πανέτοιμοι. Το απόγευμα της Δευτέρας 6 Ιουνίου, η Κόνι Μεταξά δημοσίευσε μια σειρά από stories στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με τα οποία και ήθελε να ζητήσει τη γνώμη από τους followers της για το που θα πάει ταξίδι του μελιτός με τον αγαπημένο της!

Οι δυο προορισμοί είναι το Μπαλί και οι Μαλδίβες και μάλιστα η ίδια ανέβασε και διάφορες χαρακτηριστικές φωτογραφίες από τους προορισμούς, για να μπορούν να επιλέξουν οι followers της τον κατάλληλο προορισμό.

Δείτε στην παρακάτω gallery τις φωτογραφίες που δημοσίευσε στα stories της στο Instagram:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved