Χρηστίδου:«Νονά είναι μόνο μια και δεν αλλάζει»-Τα stories για την απουσία από το πάρτι για την Ada
Showbiz

Χρηστίδου:«Νονά είναι μόνο μια και δεν αλλάζει»-Τα stories για την απουσία από το πάρτι για την Ada

Μας μπέρδεψαν οι φωτογραφίες αλλά και η προγραμματισμένη ημερομηνία για τη βάφτιση της μικρής Έιντα, κόρη της Χριστίνας Κοντοβά και του Τζώννη Καλημέρη. 

Μπορεί η βάφτιση της κόρης της Χριστίνας Κοντοβά, να είχε προγραμματιστεί για σήμερα Δευτέρα (6-06) αλλά λόγω ασθένειας της νονάς, Σίσσυς Χρηστίδου, η βάφτιση αναβλήθηκε μέχρι να συνέλθει από τον κορονοϊό.

Την είδηση έκανε γνωστή η ίδια μέσα από stories που η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Όπως αποκάλυψε: «Να σας πως και για την Ειντούλα που με ρωτάτε. Η βάφτιση όντως προγραμματισμένη για σήμερα Δευτέρα γιατί το Σαββατοκύριακο έχω την εκπομπή και δεν θα μπορούσα να την βαφτίσω . Η βάφτιση λοιπόν δεν έγινε γιατί νονά είναι σε αυτή την κατάσταση. Παρόλα αυτά επειδή ο κόσμος είχε ήδη ανέβει στο Νυμφαίο έγινε ένα πάρτι που γιορτάζει την ύπαρξη της από το οποίο λείπω και είμαι έξαλλη αλλά δεν έγινε βάφτιση. Η βάφτιση θα γίνει όταν βγούμε από αυτή τη συνθήκη. Σύντομα ελπίζω», είπε και ξεκαθάρισε τι συνέβη.

Όπως και να έχει το κάλεσμα αυτό ήταν λαμπερό και ιδανικό για να γνωρίσουν οι φίλοι και οι γνωστοί την πανέμορφη μικρή πριγκίπισσα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved