Χριστίνα Κοντοβά- Τζώνη Καλημέρης: Η νέα εκδρομή με την μικρή Ada και το φωτογραφικό άλμπουμ!
Showbiz

Χριστίνα Κοντοβά- Τζώνη Καλημέρης: Η νέα εκδρομή με την μικρή Ada και το φωτογραφικό άλμπουμ!

Η Χριστίνα Κοντοβά περνάει τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής της, μιας και η μικρή Ada της έχει αλλάξει την ζωή και συνεχώς βρίσκει ακόμα έναν καινούργιο λόγο να χαμογελάει... 

Με τον Τζώνη Καλημέρη έχουν δημιουργήσει μια άκρως υπέροχη οικογένεια, με την μικρούλα να έχει ολοκληρώσει την ευτυχία τους και να τους κάνει κάθε μέρα όλο και πιο περήφανους.

Πριν από λίγες ημέρες, η Χριστίνα Κοντοβά και ο σύντροφός της, είχαν προγραμματίσει την βάφτιση της μικρής Έιντα, η οποία και τελικά δεν κατάφερε να πραγματοποιηθεί, μιας και η νονά της μικρής, η Σίσσυ Χρηστίδου είχε νοσήσει από κορονοϊό και δεν ήταν δυνατό να βρίσκεται στο Νύμφαιο, ώστε να παρευρεθεί στην τελετή. Παρ’ όλα αυτά, οι γονείς της μικρής, μαζί και με τους αγαπημένους τους φίλους, έκαναν μια πολύ όμορφη γιορτή για την μικρή, η οποία και το ευχαριστήθηκε απίστευτα.

Μάλιστα, η γλυκιά μανούλα, Χριστίνα Κοντοβά είναι αρκετά ενεργή στα social media και συνεχώς δημοσιεύει νέα post από την καθημερινότητα με την Ada, η οποία και απολαμβάνει συνεχώς τις συνήθειες της μαμάς της. Αυτήν την φορά, οι τρεις τους έκαναν ακόμα μια εξόρμηση στις Πρέσπες, με την σχεδιάστρια να δημοσιεύσει συνεχώς νέες φωτογραφίες και βίντεο από τις οικογενειακές στιγμές τους!

Δείτε παρακάτω την δημοσίευση που έκανε στο Instagram:

https://www.instagram.com/p/CeliaCprk1V

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε με την μικρή Ada παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved