Ιωάννα Τούνη: Η νέα της ανάρτηση- απάντηση για τις φήμες χωρισμού με τον Αλεξάνδρου!
Showbiz

Ιωάννα Τούνη: Η νέα της ανάρτηση- απάντηση για τις φήμες χωρισμού με τον Αλεξάνδρου!

Η Ιωάννα Τούνη απάντησε, για ακόμα μια φορά, απάντησε για τις φήμες περί χωρισμού με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, λέγοντας ότι είναι ακόμα μαζί και πιο ευτυχισμένοι από ποτέ. 

Οι δυο τους είναι ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπίζ και πρόσφατα έκλεισαν ένα χρόνο σχέσης και το γιόρτασαν με ένα ρομαντικό ταξίδι στην Σαντορίνη.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ιωάννα Τούνη είναι συνεχώς μαζί, με τα κοινά τους στιγμιότυπα να πληθαίνουν όλο και περισσότερο, με τους διαδικτυακούς τους φίλους να σχολιάζουν με τα πιο θερμά λόγια. Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στάθηκε η αφορμή για να φουντώσουν οι φήμες για τον χωρισμό του ζευγαριού, μιας και ήταν η πρώτη φορά που οι δυο τους πέρασαν χώρια κάποιες ημέρες.

Η Ιωάννα Τούνη είπε χαρακτηριστικά πως όλα είναι καλά μεταξύ τους και πως για ακόμα μια φορά, με το παραμικρό, όλοι έσπευσαν να τους χωρίσουν. Την Τετάρτη 15 Ιουνίου, η ίδια έκανε μια νέα ανάρτηση σε στόρυ στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με την οποία και εξηγεί ακριβώς το τι είναι πολύ καλά με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Σε ανάρτησή του, που έγραφε: “Σε επιλέγω για σήμερα, αύριο και για κάθε μέρα” , η ίδια την αναδημοσίευσε και έγραψε χαρακτηριστικά: “Τι θα κάνω εγώ η κυνική με αυτή τη ρομαντική φύση που έμπλεξα”.

Δείτε παρακάτω την ανάρτησή της:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved