Η Κορινθίου στο gossip-tv: «Θα βγάλω το καπέλο στον άντρα που θα είναι πιο άντρας από εμένα»
Showbiz

Η Κορινθίου στο gossip-tv: «Θα βγάλω το καπέλο στον άντρα που θα είναι πιο άντρας από εμένα»

Η Μαρία Κορινθίου βρέθηκε στο στούντιο του Podcast Showbiz o clock και άνοιξε την καρδιά της μιλώντας για όλους και για όλα.

Η εντυπωσιακή ηθοποιός που στα 18 της ξαφνικά ανακοίνωσε στους γονείς της ότι φεύγει για την Αμερική, έχοντας κάνει η ίδια κρυφά όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την εγκατάστασή της εκεί, σήμερα βρίσκεται στην καλύτερή της φάση.

Πώς από τις αρχικές της επιθυμίες να γίνει κτηνίατρος, ωκεανογράφος και αρχαιολόγος οδηγήθηκε αρχικά στην δημοσιογραφία και τη φωτογραφία και στη συνέχεια στην υποκριτική.

Ο θυμός που την κατέκλυσε και αποδείχτηκε καταλυτικός για να τα αλλάξει όλα, το μεγάλο παράπονο που έχει ακόμα και το υπέροχο μεγάλο ξεκαθάρισμα που ξεκίνησε πέρυσι το καλοκαίρι και που ήδη βλέπει τα θετικά του αποτελέσματα.

Η σχέση της με τον σύζυγό της Γιάννη Αϊβάζη, οι δυσκολίες που πέρασαν, τι την κέρδισε σε εκείνον και γιατί τελικά του βγάζει το καπέλο.

Ακόμα η λατρεία της στην κόρη τους Ισμήνη, τα κάλαντα που την έκαναν να κλαίει με λυγμούς, η διαφορετική διαχείριση του ότι το κοριτσάκι τους μεγάλωσε και σύντομα θα τραβήξει τον δικό της δρόμο. Οι αγωνίες της και η απόφασή της για την κόρη της που έχει εκδηλώσει την επιθυμία να ακολουθήσει τον δρόμο των γονιών της και να σπουδάσει υποκριτική.

Τι πυροδότησε τον θυμό σου;

Το περασμένο καλοκαίρι ήμουν πάρα πολύ ανήσυχη, έκρυβα πολύ θυμό μέσα μου, έβλεπα πως στην ζωή μου ήταν άνθρωποι τοξικοί, με πολύ θυμό και κουτσομπολιό και ξαφνικά έκανα ένα βήμα πίσω και λέω ''οπα'' και έτσι ήταν σαν να πατήθηκε ένα κουμπί. Μετά πυροδοτήθηκαν κι άλλες καταστάσεις με ανθρώπους που ήταν με «φως» και ήταν λες και ήρθαν στη ζωή μου επειδή το αναζητούσα και ήρθαν αυτό που λέμε τυχαία αλλά όχι τυχαία εν τέλει.

Ο Γιάννης Αϊβάζης είχε δηλώσει πως είχατε φτάσει για λίγο χρονικό διάστημα κοντά στο να χωρίσετε και επικράτησε η λογική σας…

Και αγάπη θα έλεγα εγώ, είναι πολύ σημαντικό κι αυτό. Γενικά από τα 19 και μετά, αφού έφυγα στην Αμερική, ήμουν ένα παιδί που δεν ήθελα πολλά πολλά, ήμουν πολύ συγκεντρωμένη και επικεντρωμένη στον στόχο μου και σε αυτά που ήθελε η ψυχούλα μου, να ζήσω, να μάθω, να μελετήσω και έλεγα ότι εγώ δεν θέλω να αφοσιωθώ σε κανέναν άντρα, δεν θέλω οικογένεια, δεν θέλω παιδιά, μετά τα 40 και αυτό γυρνώντας τώρα πίσω ήταν αποτέλεσμα αυτού. Οπότε, όταν γνωρίστηκα με τον Γιάννη -για αυτό και τον παίδεψα κιόλας, διότι ήμουν ένα κορίτσι που δεν έδινα πολλά περιθώρια – λίγο μου τα κατέρριψε, λίγο με κόλλησε στον τοίχο το συναίσθημά μου αλλά παρόλα αυτά έγιναν όλα τόσο γρήγορα και τόσο αυθόρμητα.

Πάντα έλεγα θα βγάλω το καπέλο στον άντρα που θα είναι πιο άντρας από εμένα γιατί εγώ είμαι αντράκι και μαχητική και φυσικά ήθελα δίπλα μου έναν άνθρωπο πιο «δυνατό» από εμένα, να στηρίζομαι πάνω του και αυτό έγινε με τον Γιάννη.

Ακούστε όλη την συνέντευξη του Podcast showbiz O'clock εδώ.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved