Ιβάν Σβιτάιλο: «Είχα δεχτεί bullying από μεγαλύτερους μαθητές»
Showbiz

Ιβάν Σβιτάιλο: «Είχα δεχτεί bullying από μεγαλύτερους μαθητές»

Ο Ιβάν Σβιτάιλο μίλησε για τα επαγγελματικά του και αν συζητάει για την επιστροφή του στη μικρή οθόνη.

Ο γνωστός χορευτής και ηθοποιός ανέφερε επίσης, αν θα έπαιρνε μέρος στο Survivor.

Σε τι φάση σε πετυχαίνουμε επαγγελματικά;

Είμαστε μπρος ολοταχώς για το «Mamma Mia». Μου έκανε πρόταση η Θέμις Μαρσέλου και νιώθω ευγνώμων γι’ αυτό.

Όσοι έχουν ασχοληθεί με το μουσικό θέατρο σίγουρα την γνωρίζουν, καθώς έχει μεγαλώσει γενιές ολόκληρες από ταλαντούχους ηθοποιούς που πρωταγωνιστούν τα τελευταία χρόνια.

Είναι πολύ μεγάλη τιμή για μένα που θα δουλέψω μαζί της. Μάλιστα με έναν τρόπο ήταν εκείνη που με είχε ανακαλύψει. Πήγαινα Δευτέρα γυμνασίου ήμουν στο φυτώριο της κρατικής σχολής χορού και είχαμε πάει σε ένα αφιέρωμα που είχε κάνει ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου στο «Σαν στο σπίτι σας».

Αυτό άλλαξε τη ζωή μου γιατί λόγω της ενασχόλησής μου με τον χορό, είχα δεχτεί bullying από μεγαλύτερους μαθητές και όταν παρουσιάστηκε αυτή η εκπομπή και είδαν όλοι ότι και τα αγόρια κάνουν χορό, η συμπεριφορά από τους μεγαλύτερους άλλαξε.

Συζητάς τηλεοπτικά κάτι;

Θα συμμετέχω στη σειρά του Βασίλη Κεκάτου «Milky Way». Κατά τα άλλα δεν έχω συζητήσει κάτι, γιατί για του χρόνου τον χειμώνα με τον Γιάννη Κακλέα θα κάνουμε τον «Ζορμπά». Στον ρόλο του Ζορμπά θα είναι ο Γιάννης Στάνκογλου και εγώ στον ρόλο του Μαυραντώνη.

Ο ρατσισμός στα αγόρια που χορεύουν πλέον έχει εκλείψει;

Δυστυχώς λίγα πράγματα έχουν αλλάξει ακόμη και σήμερα.

Έχεις βιώσει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ένας καλλιτέχνης;

Φυσικά, έχουν υπάρξει μέρες που δεν είχα να φάω. Είναι μια μόνιμη διαδικασία, ποτέ δεν είσαι σίγουρος ότι θα δουλέψεις. Έχω συνηθίσει όμως να αλλάζω περιβάλλον ανά έξι μήνες. Πλέον δεν είναι κάτι που με αγχώνει.

Στο «Survivor» θα έπαιρνες μέρος, μιας και έχεις καλή φυσική κατάσταση;

Σε πιο νεαρή ηλικία ίσως. Μου είχε γίνει πρόταση για το «Survivor» πριν 4-5 χρόνια, ήμασταν σε συζητήσεις, αλλά από τη μεριά της παραγωγής δεν προχώρησε. Επειδή είμαι «Μόγλης» και μου αρέσει η φύση, το σκεφτόμουν θετικά.

Βέβαια τώρα παρακολουθώ το «Survivor» με διαφορετική ματιά και καταλαβαίνω ότι πλέον στηρίζεται περισσότερο στο ριάλιτι και αυτό θα με δυσκόλευε. Δεν θα ήθελα να με δει ο κόσμος Πανελλαδικά να βγάζω κυνόδοντες για ένα κομμάτι ψωμί.

Πηγή:ΕΓΩ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved