Η πρώτη ανάρτηση της Έλενας Παπαρίζου μετά από τις σκηνές βίας στα MAD VMA: «Όχι βία, στο μίσος...»
Showbiz

Η πρώτη ανάρτηση της Έλενας Παπαρίζου μετά από τις σκηνές βίας στα MAD VMA: «Όχι βία, στο μίσος...»

Η Έλενα Παπαρίζου έζησε τον τρόμο όταν ο Light και ο Snik ξεκίνησαν και πάλι τον έντονο καβγά τους μπροστά στα μάτια της, με την ίδια να απομακρύνεται φοβισμένη από το σημείο. 

Το βράδυ της Τετάρτης 22 Ιουνίου, στην αρένα του κλειστού γηπέδου Tae Kwon Do και στην διοργάνωση των Mad Video Music Awards 2022, εκτυλίχθηκαν απίστευτες στιγμές βίας, με κανέναν να μην μπορεί να κατευνάσει την ένταση μεταξύ των δυο τράπερ.

Την δεύτερη φορά που ο Light με τον Snik πιάστηκαν στα χέρια, ήταν η στιγμή που η Έλενα Παπαρίζου βρισκόταν στις θέσεις VIP και περίμενε να παραλάβει το βραβείο της για το τραγούδι της "Για ποια αγάπη", στην κατηγορία της καλύτερης μπαλάντας. Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, που για τους περισσότερους είναι ένα σύμβολο κατά της βίας, είχε αναλάβει να κάνει την απονομή. Λίγο πριν ανέβει στη σκηνή η τραγουδίστρια και όπως φαίνεται και στο αποκλειστικό βίντεο του gossip-tv από την βραδιά των μουσικών βραβείων, ο τράπερ Light πέρασε πίσω από την Έλενα Παπαρίζου και ξεκίνησε αμέσως να χτυπά με μανία τον Snik.

Δείτε το αποκλειστικό βίντεο:

H τραγουδίστρια, μόλις αντιλήφθηκε το τι συνέβαινε, απομακρύνθηκε τρομοκρατημένη από το σημείο, ενώ μετέπειτα αποχώρησε και από την διοργάνωση, μιας και η ίδια ταράχτηκε πολύ και δεν μπορούσε με τίποτα να φανταστεί πως μια τόσο όμορφη και λαμπερή βραδιά, θα κατέληγε με πρωταγωνιστή τις σκηνές βίας και ξύλου.

Λίγες ώρες μετά τα όσα συνέβησαν, η Έλενα Παπαρίζου τοποθετήθηκε δημόσια με μια ανάρτησή της, καταδικάζοντας τα όσα διαδραματίστηκαν στην αρένα των μουσικών βραβείων, ενώ η ίδια έστειλε μήνυμα κατά της βίας, λέγοντας ότι η κοινωνία δεν χρειάζεται κάτι τέτοιο, ίσα ίσα το αντίθετο.

Η Έλενα Παπαρίζου έγραψε χαρακτηριστικά στην δημοσίευσή της: "Η μουσική υπάρχει στη ζωή μας, για να μας ενώνει. Για να περνάμε καλά. Χθες ζήσαμε κάτι άλλο, κάτι διαφορετικό από όλα όσα έχουμε συνηθίσει... Λυπάμαι βαθύτατα που το 2022 υπάρχει πόλεμος, πεθαίνει κόσμος, τα νοσοκομεία είναι γεμάτα μεγάλους και παιδιά με σοβαρά νοσήματα. Αυτά με θλίβουν. Αυτά είναι τα σοβαρά προβλήματα. Όχι αυτό που έγινε χθες, μπροστά στα μάτια μας, μπροστά στα μάτια χιλιάδων θεατών και κυρίως παιδιών. Το λιγότερο που οφείλαμε να κάνουμε ήταν να απομακρυνθούμε από το σημείο της έντασης, για να γλιτώσουμε τα χειρότερα. Όχι στη βία, όχι στο μίσος. Δεν τα έχει ανάγκη αυτά η κοινωνία μας..."

Δείτε παρακάτω την ανάρτησή της:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved