Showbiz

Η αντίδραση του Snik μετά τον τσακωμό με τον Light: «Όποιος σηκώνει χέρι, μόνο κόβεται...»

Gossip-tv Team

Ο Snik, λίγες ώρες μετά από όσα εκτυλίχθηκαν στην αρένα των Mad Video Music Awards με εκείνον και τον Light, δημοσίευσε μια σειρά από stories στο Instagram, δηλώνοντας αμετανόητος για την  συμπεριφορά του. 

Οι δυο τράπερ είναι γνωστό ότι έχουν κόντρα από παλιά, με αφορμή διάφορα θέματα, τα οποία και δεν έχουν συζητήσει ποτέ.

Ο Light με δημοσίευσή του ξεκαθάρισε πως είχε ενημερωθεί η παραγωγή για το ότι οι δυο τράπερ ήθελαν να κάτσουν χωριστά, ενώ όπως τόνισε, κάτι τέτοιο δεν τηρήθηκε και για αυτό μάλιστα εκτυλίχθηκαν και όλα αυτά τα δυσάρεστα περιστατικά. Ο Snik από την πλευρά του δημοσίευσε το απόγευμα της Πέμπτης (23-6) δημοσίευσε μια σειρά από stories στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, λέγοντας ότι ο Light του επιτέθηκε, ενώ τόνισε ότι "Όποιος σηκώνει το χέρι του από εδώ και πέρα, θα κόβεται..."

Ο Snik είπε χαρακτηριστικά: «Καλησπέρα, καλημέρα. Δεν έχω μπει καν στον κόπο να δω τι λένε τα πρωινά και τα πάνελς για τα χθεσινοβραδινά σκηνικά. Αυτό που θέλω να πω εγώ είναι ότι κάποια πράγματα είναι αληθινά, δεν είναι ψεύτικα όπως τα βραβεία που δίνουν ή τα παρακαλετά που μας κάνουν κάθε χρόνο για να παίξουμε. Είχαμε ενημερώσει και οι δυο πλευρές να είμαστε χωριστά γιατί έχουμε κάποιο πρόβλημα που αφορά εμένα και τον συγκεκριμένο τύπο.

Δε το σεβάστηκαν γιατί θέλανε να κάνουν views παραπάνω. Οκ, σεβαστό και αυτό, τα συμπεράσματα δικά σας. Εγώ θέλω από μεριάς μου να ζητήσω ένα συγγνώμη από τον κόσμο που βρέθηκε εκεί και είδε όλο αυτό το σκηνικό και από τους καλλιτέχνες που ήταν On perform την ώρα που έγινε αυτό.

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι εγώ προσωπικά δεν ξεκίνησα κάποιον καβγά. Γενικά, όποιος σηκώνει χέρι, κόβεται είτε είναι σε βραβεία είτε κάπου αλλού... Βγες τώρα πάλι στις ειδήσεις και πες ότι είσαι ο δρόμος. Βγες όμως με τα μουτράκια σου. Εδώ είμαστε εμείς. Δυο χέρια, τρία πόδια. Στο βίντεο που ανέβασα εγώ φαίνομαι να κάθομαι δίπλα στην κοπέλα μου και να χειροκροτάω και έρχεται αυτός ο man να μου κάνει επίθεση»

Δείτε το σχετικό βίντεο με όσα είπε παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved