Αθηνά Οικονομάκου- Φίλιππος Μιχόπουλος: Οι πρώτες εικόνες από το ρομαντικό τους ταξίδι στο Παρίσι!
Showbiz

Αθηνά Οικονομάκου- Φίλιππος Μιχόπουλος: Οι πρώτες εικόνες από το ρομαντικό τους ταξίδι στο Παρίσι!

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος βρίσκονται τα τελευταία εικοσιτετράωρα στο Παρίσι, μιας και ήθελαν να περάσουν λίγες ημέρες χαλάρωσης οι δυο τους μακριά από την καθημερινότητά τους. 

Οι δυο τους είναι ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και αυτό αποδεικνύεται διαρκώς από τα κοινά τους στιγμιότυπα που δημοσιεύουν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram.

Λίγες ημέρες μετά από την βάπτιση της κόρης τους, της μικρής Σιέννας, η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν μια ρομαντική απόδραση και επέλεξαν να πάνε στη πόλη του φωτός, στο πανέμορφο Παρίσι. Η ίδια, που καθημερινά δημοσιεύει φωτογραφίες από τις δραστηριότητές της, από τις πρώτες κιόλας ώρες του ταξιδιού τους μας έδειξε τα πρώτα κοινά της στιγμιότυπα με τον σύζυγό της, με τον οποίο και είναι πολύ ερωτευμένη.

Η ίδια φαίνεται να είναι απόλυτα χαμογελαστή και ευτυχισμένη με τον Φίλιππο Μιχόπουλο, με τον οποίο και πόζαραν μαζί σε διάφορα κοινά τους στιγμιότυπα.

Δείτε στην παρακάτω gallery τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Αθηνά Οικονομάκου:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved