Νατάσα Μποφίλιου: Δείτε πώς κατάφερε να χάσει 16 ολόκληρα κιλά
Showbiz

Νατάσα Μποφίλιου: Δείτε πώς κατάφερε να χάσει 16 ολόκληρα κιλά

Η Νατάσα Μποφίλιου διαθέτει μία από τις καλύτερες φωνές της γενιάς της, όμως πέρα αυτό είναι και μία όμορφη γυναίκα που καταφέρνει με το στυλ της να κεντρίζει το ενδιαφέρον.

Όπως θα έχετε παρατηρήσει κι εσείς, τα τελευταία χρόνια η τραγουδίστρια έχει καταφέρει να χάσει αρκετά κιλά και αυτό είναι κάτι που την κάνει να είναι full χαρούμενη και ανανεωμένη στις εμφανίσεις της.

Η ίδια θέλησε να αλλάξει τρόπο ζωής και να ακολουθήσει πιο υγιεινό τρόπο διατροφής και έχει αποκαλύψει, μάλιστα και πως κατάφερε να χάσει 16 ολόκληρα κιλά.

Πιο συγκεκριμένα η Νατάσσα Μποφίλιου ξεκίνησε να κάνει τακτικά γεύματα στην ημέρα της χωρίς να παραλείπει τα τρία βασικά γεύματα, δηλαδή το πρωινό, το μεσημεριανό και το βραδινό. Ένα «μυστικό» που ακολουθεί είναι ότι έχει σταματήσει να τρώει αργά το βράδυ.

«Απλά σταμάτησα να δουλεύω και έγινε κανονικό το ωράριό μου. Είχα το πρωινό μου, το μεσημεριανό μου και το βραδινό μου. Απλώς ηρέμησα και βρήκα λίγο χρόνο για τον εαυτό μου», είχε δηλώσει η Νατάσα Μποφίλιου σε παλαιότερη συνέντευξη της.

Φυσικά συνδύασε την προσπάθεια της με γυμναστική: «Κάνω πολλή γυμναστική», είχε προσθέσει.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved