Μαρία Κορινθίου: Τα μυστικά της για το τέλειο κορμί- Είναι πιο αδύνατη από ποτέ!
Showbiz

Μαρία Κορινθίου: Τα μυστικά της για το τέλειο κορμί- Είναι πιο αδύνατη από ποτέ!

Η Μαρία Κορινθίου διανύει μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της, μιας και πολύ πρόσφατα, κατάφερε να εκπληρώσει έναν πολύ σημαντικό της στόχο και να απαλλαγεί από τα περιττά κιλά, που την ταλαιπωρούσαν τα τελευταία χρόνια.

Είναι μια από τις πιο όμορφες και γοητευτικές ηθοποιούς, που το τηλεοπτικό κοινό έχει αγαπήσει ιδιαίτερα για τον πηγαίο χαρακτήρα και τον αυθορμητισμό της, αλλά και το ταλέντο της.

Ρίχνοντας μια πρόχειρη ματιά στο Instagram της Μαρίας Κορινθίου, μπορούμε εύκολα να αντιληφθούμε την εντυπωσιακή αλλαγή στην εμφάνισή της, μιας και οι τελευταίες της φωτογραφίες μας το δείχνουν και με το παραπάνω. Η ηθοποιός είναι πιο κομψή και πιο fit από ποτέ, μιας και έχει χάσει πολλά κιλά και η σιλουέτα της είναι πραγματικά αξιοζήλευτη. Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η Μαρία Κορινθίου αποκάλυψε ότι έκανε μια ειδική για εκείνη διατροφή με διαιτολόγο, ο οποίος και την βοήθησε πολύ να χάσει το περιττό βάρος και πλέον νιώθει απόλυτα έτοιμη να το απολαύσει.

Παράλληλα, η ίδια, προσπάθησε να γυμνάζεται, μιας και αυτό όχι μόνο θα την βοηθούσε για πιο άμεσο αποτέλεσμα, αλλά θα έκανε και την σιλουέτα της πιο καλλίγραμμη. Επιπλέον, είχε δηλώσει πως μπήκε και σε διαδικασία διαλογισμού, για να μπορέσει να ηρεμήσει ψυχικά και να ξεμπλοκάρει και την διάθεσή της. Σχετικά με την συνολική της προσπάθεια, η Μαρία Κορινθίου είχε εξομολογηθεί, σε πρόσφατη συνέντευξή της:

«Φυσικά αδυνάτισα, άλλα δεν έχω κάνει κάτι στο πρόσωπο. Έχω γιατρέψει την ψυχούλα μου. Μπήκα σε διατροφή, γιατί ταυτόχρονα μπήκα σε διαλογισμό και ήθελα να αποβάλω, ό,τι τοξικό υπήρχε γύρω μου. Αποφάσισα να χάσω κιλά γιατί δεν αισθανόμουν καλά με τον εαυτό μου, αισθανόμουν ένα βάρος, ένα περιττό… Έκρυβα πολύ θυμό, από διάφορες καταστάσεις και κάποιους ανθρώπους που είχα γύρω μου. Θέλω ηρεμία στη ζωή μου, δεν θέλω κουτσομπολιά και κακοπροαίρετα».

Δείτε στην παρακάτω gallery τις απίθανες φωτογραφίες της μετά την απώλεια των περιττών κιλών της:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved