Αθηνά Οικονομάκου: Ποζάρει με την κόρη της και η φωτό «στάζει» αγάπη - «Θα την φάω»
Showbiz

Αθηνά Οικονομάκου: Ποζάρει με την κόρη της και η φωτό «στάζει» αγάπη - «Θα την φάω»

Η Αθηνά Οικονομάκου αρκετές φορές έχει μιλήσει δημόσια με αγάπη για τα παιδιά της και παρά το γεμάτο της πρόγραμμα κάνει τα πάντα για να βρίσκεται δίπλα τους σε κάθε τους βήμα.

Η Αθηνά Οικονομάκου είναι τρισευτυχισμένη, καθώς τόσο τα επαγγελματικά της, όσο και τα προσωπικά της πάνε από το καλό στο καλύτερο. Η ηθοποιός έχει δημιουργήσει μία όμορφή οικογένεια με τον Φίλιππο Μιχόπουλο και έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, τον Μάξιμο και την Σιέννα – Ηλέκτρα.

Η ηθοποιός μπορεί να έχει ένα αρκετά επιβαρυμένο πρόγραμμα στην καθημερινότητά της, προσπαθεί όμως με κάθε τρόπο να αφιερώνει χρόνο στην οικογένειά της και τα παιδιά της, κάνοντας όλοι μαζί δραστηριότητες που τους διασκεδάζουν.

Αρκετές φορές μάλιστα, η Αθηνά Οικονομάκου μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους, φωτογραφίες από τις οικογενειακές της στιγμές.

Η ίδια μόλις επέστρεψε από το ταξίδι της στο Παρίσι απόλαυσε παιχνίδια με τα παιδιά της και φωτογραφήθηκε αγκαλιά με την κόρη της. Η Αθηνά δημοσίευσε το συγκεκριμένο στιγμιότυπο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram γράφοντας: «Θα την φάω».

Δείτε την παρακάτω gallery την τρυφερή φωτογραφία.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved