Βλαντή: Εμφανίστηκε με το τέλειο αέρινο καλοκαιρινό φόρεμα που θα θες και εσύ στην γκαρνταρόμπα σου
Showbiz

Βλαντή: Εμφανίστηκε με το τέλειο αέρινο καλοκαιρινό φόρεμα που θα θες και εσύ στην γκαρνταρόμπα σου

Η Παναγιώτα Βλαντή θεωρείται μία από τις πιο όμορφες ηθοποιούς της ελληνικής showbiz και σε κάθε της εμφάνιση εντυπωσιάζει.

Η ίδια ολοκλήρωσε τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις για φέτος και θέλησε να απολαύσει τις καλοκαιρινές της διακοπές με αγαπημένα της πρόσωπα.

Η ηθοποιός πριν μερικές μέρες βρέθηκε στην Ύδρα και δημοσίευσε μια φωτογραφία, στην οποία απεικονίζεται πιο μαυρισμένη από ποτέ, γράφοντας:«Η δική μου "ΜΙΚΡΆ ΑΓΓΛΊΑ" στην Ύδρα, με τους ζεστούς ανθρώπους, το εξαιρετικό φαγητό και τα μοναδικά cocktails!».

Αυτό όμως που δεν πέρασε απαρατήρητο από την συγκεκριμένη φωτό ήταν το φούξια φόρεμα της, το οποίο σίγουρα θα ήθελες να έχεις στην γκαρνταρόμπα σου. Είναι αέρινο, κατάλληλο για τις ζεστές ημέρες του καλοκαιριού και φυσικά φοριέται όλες τις ώρες της ημέρας.

Δείτε στην gallery το λατρεμένο φόρεμά της.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Παναγιώτα Βλαντή παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, Γιάννη Βλάχο, στις 12 Ιουνίου 2021 στο γραφικό νησί της Ύδρας. Ο γάμος έγινε στην εκκλησία Αγίου Χαραλάμπους σε κλειστό οικογενειακό και φιλικό κύκλο με την κούκλα ηθοποιό να φτάνει στην εκκλησία συνοδευόμενη από τον μπαμπά της.

Όλα ήταν άκρως ρομαντικά, με τη νύφη, τον γαμπρό αλλά και τους καλεσμένους να καταφτάνουν στην εκκλησία με καΐκια. Οι προσκεκλημένοι, που δε ξεπερνούσαν τους πενήντα, ενημερώθηκαν τηλεφωνικά λίγες ημέρες πριν από το μυστήριο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved