Ιωάννα Σιαμπάνη: Μας δείχνει βίντεο από το υπερηχογράφημα του μωρού της
Showbiz

Ιωάννα Σιαμπάνη: Μας δείχνει βίντεο από το υπερηχογράφημα του μωρού της

Η Ιωάννα Σιαμπάνη πλέει σε πελάγη ευτυχίας, καθώς περιμένει να κρατήσει στην αγκαλιά της, το πρώτο τους παιδάκι, καρπό του έρωτά της με τον Τζίμη Σταθοκωστόπουλου.

Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks αποκάλυψε την ευχάριστη είδηση μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram.

«Θα γίνεις μαμά και θα με καταλάβεις… έτσι μου έλεγες πάντα. Μανούλα μου η αγάπη σου ήταν και είναι απεριόριστη, σαν αυτή καμία. Τώρα θα την μοιραστώ με το αγγελούδι μας που θα σε λέει γιαγιά.

Σ ευχαριστώ για τις αναμνήσεις, τις θυσίες, την ασφάλεια, τις συμβουλές. Σ αγαπώ, σε λατρεύω και ΝΑΙ τώρα αρχίζω να σε καταλαβαίνω», είχε γράψει χαρακτηριστικά

Ωστόσο η Ιωάννα Σιαμπάνη επανήλθε δυναμικά και αυτή τη φορά μοιράστηκε μαζί με τους διαδικτυακούς της φίλους, ένα βίντεο από το υπερηχογράφημα του μωρού της.

Να σας θυμίσουμε πως η ίδια είχε αποκαλύψει πριν λίγα 24ωρα ότι δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση από έναν επαίτη στα φανάρια ενός πολύ κεντρικού δρόμου.

Η Ιωάννα Σιαμπάνη είχει αναφέρει:«Λοιπόν, αυτή τη στιγμή είμαι πάρα πολύ ταραγμένη. Ειλικρινά. Όποιος τον ξέρεις, όποιος τον δει να κάνει κάτι…. Είναι ένας τύπος ο οποίος ζητιανεύει λεφτά και ήρθε στο παράθυρό μου και έβγαλε το ανδρικό του μόριο έξω και έκανε ό,τι μπορεί να καταλάβει ο καθένας. Σε μια έγκυο γυναίκα. Εγώ αυτή τη στιγμή πως πρέπει να αντιδράσω;».

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved