Μαρτίκας: Και επίσημα ζευγάρι με την Βρισηίδα; Η ανακοίνωση στο Instagram και οι τρυφερές φωτό
Showbiz

Μαρτίκας: Και επίσημα ζευγάρι με την Βρισηίδα; Η ανακοίνωση στο Instagram και οι τρυφερές φωτό

Ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βριδηίδα Ανδριώτου είναι full in love και δεν το κρύβουν πλέον.

Μετά από αρκετούς μήνες στον Άγιο Δομίνικο και αρκετούς καβγάδες, είδαμε να δημιουργείται ένας έρωτας ανάμεσα στον Σπύρο Μαρτίκα και την Βρισηίδα Ανδριώτου.

Οι δύο πρώην παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης μαγνήτισαν τα βλέμματα με το ειδύλλιο τους αλλά και με τον μικρό χωρισμό τους που προκλήθηκε από παρεξήγηση.

Ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βριδηίδα Ανδριώτου μετά την αποχώρησή τους φαίνεται πως θέλησαν να δώσουν μια ακόμη ευκαιρία στη σχέση τους. Μάλιστα την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram, καθώς δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών με τη Βρισηίδα και έβαλε hashtag “couple”, δηλαδή “ζευγάρι”.

«All we have is now» έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα, με τη νεαρή να σχολιάζει με μια καρδούλα και να απαντά: «Βρε καρδούλα μου».

Να υπενθυμίσουμε πως ο Σπύρος Μαρτίκας είχε αποκαλύψει στο «Καλό Μεσημεράκι» πως θα ταξίδευε μέχρι τη Θεσσαλονίκη όπου ζει μόνιμα η Βρισηίδα για να τη συναντήσει και να περάσουν λίγες μέρες μαζί, ώστε να κάνουν πράξη αυτό που υποσχέθηκαν όταν εκείνη αποχωρούσε από το παιχνίδι. Να δώσουν δηλαδή ακόμα μία ευκαιρία στη σχέση τους μακριά από κάμερες και ριάλιτι επιβίωσης.

Δείτε στην gallery τις φωτογραφίες που πόσταρε ο πρώην παίκτης του Survivor.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved