Δούκισσα Νομικού: Αποκάλυψε πόσα κιλά πήρε στις εγκυμοσύνες της - Πώς κατάφερε να τα χάσει;
Showbiz

Δούκισσα Νομικού: Αποκάλυψε πόσα κιλά πήρε στις εγκυμοσύνες της - Πώς κατάφερε να τα χάσει;

H Δούκισσα Νομικού είναι αρκετά ενεργή στα social media και σήμερα έκανε μια αποκάλυψη σχετικά με το βάρος που πήρε και στις δυο εγκυμοσύνες της, αλλά και το πως κατάφερε να χάσει τα κιλά. 

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες παρουσιάστριες του τηλεοπτικού κοινού, ενώ η εμφάνισή της είναι αξιοζήλευτη, μιας και πρόκειται για μια από τις πιο όμορφες γυναίκες της ελληνικής σόουμπίζ.

Η Δούκισσα Νομικού έχει δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια και τα δυο της παιδάκια, η Αναστασία και ο Σάββας, της έχουν κλέψει την καρδιά και δεν μπορεί στιγμή να ξεκολλήσει από κοντά τους. Η ίδια είναι αρκετά ενεργή στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media και πολύ συχνά επικοινωνεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από Q&A για διάφορα θέματα της καθημερινότητάς της.

Την Κυριακή 3 Ιουλίου, η ίδια δημοσίευσε σε story μια ερώτηση που της έκανε μια διαδικτυακή της φίλη σχετικά με τα κιλά που είχε πάρει στην εγκυμοσύνη, αλλά και τον τρόπο που κατάφερε να χάσει όλο το βάρος. Η Δούκισσα Νομικού απάντησε χαρακτηριστικά: «Και στις δύο εγκυμοσύνες πήρα 12- 13 κιλά, τα οποία έχασα μόλις σταμάτησα να θηλάζω και ξεκίνησα την γυμναστική. Αλλά μην σε αγχώνουν αυτά τώρα, κοίτα να απολαύσεις το θαύμα της ζωής»

Δείτε παρακάτω το story που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved