Gossip Specials

13 χρόνια gossip-tv: Η πιο όμορφη Δούκισσα (Νομικού) κλείνει με τις ευχές της τα γενέθλιά μας

Η Δούκισσα Νομικού είναι αναμφισβήτητα μια από τις ωραιότερες γυναίκες της Ελλάδας. 

Το ότι η στέψη της ως Σταρ Ελλάς το 2007 ήταν από τις λίγες που δεν συνοδεύτηκαν από καμία γκρίνια δείχνει ξεκάθαρα αυτό που όλοι γνωρίζαμε με το που την αντικρύσαμε. Ήταν η νικήτρια.

Η Δούκισσα Νομικού όμως είναι πολύ περισσότερα από μια πολύ όμορφη γυναίκα. Και οι δηλώσεις της για το αν χρωστάει την καριέρα της στον τίτλο της ή όχι το δείχνουν ξεκάθαρα.

Προσγειωμένη, ευφυέστατη -το έχει δείξει και η πορεία της και οι επιλογές της- το γεγονός ότι παρά την τεράστια επιτυχία της δεν εγκατέλειψε τις σπουδές της στην ΑΣΟΕΕ και πήρε κανονικά το πτυχίο της, κάνουν την Δούκισσα μια ξεχωριστή περίπτωση.

Τη χρονιά που βγήκαμε η Δούκισσα έζησε μια μεγάλη επαγγελματική απογοήτευση. Το J2US που ήταν να παρουσιάσει και το περίμενε πως και πως, πήρε αναβολή και εκείνη βρέθηκε τελικά να παρουσιάζει την εκπομπή Lifestyle στο Alter.

Στενά συνδεδεμένη με την οικογένειά της αναφέρεται συχνά και στους δύο γονείς της με πολλή αγάπη. Με τη μαμά της ειδικά έχει λατρεία και το δείχνει σε κάθε ευκαιρία. Όπως δεν έκρυψε ποτέ ότι από πολύ μικρή ονειρευόταν να κάνει οικογένεια. Η μικρή διαφορά ηλικίας με τη μητέρα της σίγουρα έπαιξε τον ρόλο της.

Βέβαια τότε δήλωνε πως δεν υπάρχει ιδανικός σύντροφος αλλά είμαστε σίγουροι πως πια θα έχει αναθεωρήσει.

Η επαγγελματική της ζωή τη φέρνει πίσω στον Antenna και τόσο στο Όλα, όσο και στο DWTS η Δούκισσα ξεχωρίζει. Το άλλοτε ντροπαλό κορίτσι εξελίσεται με μοναδικό τρόπο και κατακτά -δικαίως- μια κεντρική θέση στο τηλεοπτικό τοπίο.

Το 2016 γίνεται παιδί της DPG και αποκτάει το δικό της blog στο Queen.gr, το Dutcesss Daily κι εμείς έχουμε μεγάλη χαρά. Από τη συνεργασία μας μαζί της έχουμε να πούμε πως ήταν και παραμένει η Δούκισσα της καρδιάς μας για χιλιάδες λόγους.

Παρουσιάζει το ανανεωμένο So you think you can dance (τα shows της πάνε πολύ τελικά) και παντρεύεται τον άντρα της ζωής της Δημήτρη Θεοδωρίδη σε έναν γάμο που άφησε εποχή στη Μύκονο.

Έναν χρόνο αργότερα το 2018 έρχεται στη ζωή ο γιος τους Σάββας και πολύ γρήγορα μόλις ενάμιση χρόνο μετά το πρώτο τους παιδί, γεννιέται και η κόρη τους Αναστασία.

Αν και απέχει από την τηλεόραση η Δούκισσα δεν απέχει από τη δουλειά. Σχεδιάζει δική της σειρά ρούχων -αρχικά- και κοσμημάτων πια και παράλληλα δουλεύει επιλεκτικά σε μεγάλες καμπάνιες καθώς τα παιδιά της είναι η πρώτη της προτεραιότητα και αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο.

Επιστρέφει τηλεοπτικά με το Super Makeover που δεν πάει όπως ίσως θα ήθελαν αλλά η Δούκισσα κάνει θριαμβευτική επιστροφή αναλαμβάνοντας την παρουσίαση των live του The Voice, αφού ο Γιώργος Λιανός έπρεπε να αναχωρήσει για Άγιο Δομίνικο. Παράλληλα σκίζει και στην παρουσίαση των Madwalk δείχνοντας να βρίσκεται στην καλύτερή της φάση.

Αυτό που μας τρελαίνει -να πούμε και τον πόνο μας- είναι πως είτε τη δεις άβαφη, είτε βαμμένη η Δούκισσα Νομικού είναι εκτυφλωτική.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved