Χριστίνα Κοντοβά: Απαθανάτισε τον Τζώνη Καλημέρη με την Ada- Το τρυφερό στιγμιότυπο!
Showbiz

Χριστίνα Κοντοβά: Απαθανάτισε τον Τζώνη Καλημέρη με την Ada- Το τρυφερό στιγμιότυπο!

H Xριστίνα Κοντοβά με τον Τζώνη Καλημέρη έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια, με την κορούλα τους να τους έχει κλέψει την καρδιά και να μην μπορούν με τίποτα να της χαλάσουν χατίρι. 

Παρά την πιεστική τους καθημερινότητα, η αλήθεια είναι ότι πάντοτε το ζευγάρι βρίσκει χρόνο για μικρές εξορμήσεις εκτός Αθηνών και ιδιαίτετα τώρα που είναι καλοκαίρι, είναι η καλύτερη περίοδος.

Η Χριστίνα Κοντοβά και ο Τζώνη Καλημέρης έφυγαν από την Αθήνα αυτό το Σαββατοκύριακο και ταξίδεψαν μέχρι το Διακοπτό Αχαΐας μαζί με την πανέμορφη κόρη τους, την μικρή Ada. Oι τρεις τους έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια και καθημερινά περνούν φανταστικές στιγμές μαζί, μιας και είναι αχώριστοι. Η μικρή Ada δείχνει να είναι όλο και πιο ευτυχισμένοι με τους γονείς της, ενώ και εκείνη με την σειρά τους, νιώθουν πολύ περήφανοι για την κορούλα της, την οποία και υιοθέτησαν πριν από μερικούς μήνες.

Η Χριστίνα Κοντοβά δημοσίευσε το απόγευμα της Κυριακής 3 Ιουλίου μια πολύ τρυφερή φωτογραφία με τον Τζώνη Καλημέρη και την Ada, όπου οι δυο τους είναι αγκαλιά και μοιράζονται ένα μυστικό, όπως γράφει και χαρακτηριστικά στη λεζάντα του story της!

Δείτε παρακάτω την φωτογραφία που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved