Ρουβάς: Η τρυφερή ανάρτηση για την επέτειο γάμου και τα γενέθλια της Ζυγούλη- Η απίθανη φωτό τους!
Showbiz

Ρουβάς: Η τρυφερή ανάρτηση για την επέτειο γάμου και τα γενέθλια της Ζυγούλη- Η απίθανη φωτό τους!

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη ζουν τον έρωτά τους και όσα χρόνια και να περάσουν, είναι σαν να μην έχει περάσει λεπτό από την στιγμή που γνωρίστηκαν. 

Οι δυο τους έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια και αποτελούν ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπίζ.

Ο Σάκης Ρουβάς με την Κάτια Ζυγούλη παντρεύτηκαν στις 5 Ιουλίου 2017 και ο γάμος τους αποτέλεσε ένα από τα πιο πολύσυζητημένα γεγονότα στην σόουμπιζ. Σήμερα, 5 χρόνια αργότερα, οι δυο τους είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ και συνεχώς αναρτούν διάφορες φωτογραφίες στα προσωπικά τους προφίλ στα social media, όπου φαίνεται ζωγραφισμένος ο έρωτας στα πρόσωπά τους.

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει συνολικά τέσσερα παιδιά, τα οποία και τους έχουν κλέψει την καρδιά και παρά τις αυξημένες υποχρεώσεις τους, είναι πάντοτη η προτεραιότητά τους. Το μεσημέρι της Δευτέρας 5 Ιουλίου, ανήμερα της επετείου τους, αλλά και των γενεθλίων της πανέρμορφης Κάτιας Ζυγούλη, ο Σάκης Ρουβάς δεν δίστασε να δημοσιεύσει μια υπέροχη φωτογραφία τους, και να ευχηθεί χρόνια πολλά στην γυναίκα της ζωής του και μητέρα των παιδιών του!

Δείτε την ανάρτηση του Σάκη Ρούβα:

https://www.instagram.com/p/CfkCWKqNOsA

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες φωτογραφίες από τον γάμο τους:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved