Βαλάντης: Η πρώτη ανάρτηση του στο Instagram για τον τελικό του Survivor μετά από την απουσία του!
Showbiz

Βαλάντης: Η πρώτη ανάρτηση του στο Instagram για τον τελικό του Survivor μετά από την απουσία του!

Ο Βαλάντης, μετά από την απουσία του στον τελικό και στον ημιτελικό του φετινού Survivor, έκανε την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram για τους φιναλίστ που κατάφεραν να φτάσουν στις καρέκλες του ημιτελικού και του τελικού. 

Ήταν ένας από τους πιο έντονους χαρακτήρες του φετινού Survivor, μιας και είχε προκαλέσει πολλές φορές διαφωνίες και αμέτρητες εντάσεις με τους υπόλοιπους παίκτες.

Ο Βαλάντης δεν παρευρέθηκε στον ημιτελικό, αλλά και στον τελικό του φετινού κύκλου του ριάλιτι επιβίωσης, με την απουσία του να σχολιάζεται αρκετά έντονα, τόσο από τους παίκτες, όσο και από τους υπόλοιπους παρευρισκόμενους στο Άλσος Βεΐκου. Ο μεγάλος τελικός πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 6 Ιουλίου, με τον Στάθη Σχίζα να καταφέρνει να κερδίζει το μεγάλο έπαθλο του φετινού Survivor, αλλά και το χρηματικό ποσό των 100 χιλιάδων ευρώ.

Ο Βαλάντης έκανε την πρώτη του δημοσίευση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, με μια φωτογραφία, όπου απεικόνιζε την Ασημίνα Χατζηανδρέου, τον Στάθη Σχίζα και τον Άρη Σοϊλέδη, εκφράζοντας τα συγχαρητήριά του για την πορεία που είχαν οι παίκτες μέσα στο παιχνίδι, τονίζοντας ότι σε όλους άξιζε η νίκη και η κατάκτηση του επάθλου.

Ο τραγουδιστής έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του: "Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά…! Κυρίως στο κορίτσι που ξεκίνησε από την αρχή και έφτασε μέχρι το τέλος…🌹Συγχαρητήρια και σε όλους τους συμπαίχτες μου για όλα αυτά,καλά και κακά, που μοιραστήκαμε…#survivor2022"

Δείτε παρακάτω την ανάρτησή του:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved