Βρισηίδα Ανδριώτου- Σπύρος Μαρτίκας: Οι διακοπές στην Πάρο και τα τρυφερά τετ- α- τετ στην πισίνα!
Showbiz

Βρισηίδα Ανδριώτου- Σπύρος Μαρτίκας: Οι διακοπές στην Πάρο και τα τρυφερά τετ- α- τετ στην πισίνα!

Ο Σπύρος Μαρτίκας  και η  Βρισηίδα Ανδριώτου, μετά το τέλος του φετινού Survivor, ζουν έναν παράφορο έρωτα και μάλιστα τα τελευταία εικοσιτετράωρα βρίσκονται στην Πάρο και απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές διακοπές τους. 

Το ριάλιτι επιβίωσης τους έφερε πιο κοντά και, όπως όλα δείχνουν, ο ένας έχει βρει στο πρόσωπο του άλλου, το άλλο του μισό!

Ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου απολαμβάνουν τη σχέση τους και πλέον έχουν όλο το χρόνο δικό τους, για να ζήσουν μοναδικές στιγμές. Μετά το τέλος του ριάλιτι επιβίωσης, οι δυο τους έχουν δηλώσει ότι είναι πολύ ερωτευμένοι και έτοιμοι να ζήσουν όλο αυτό που τους συμβαίνει. Τις τελευταίες ημέρες, το ζευγάρι αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα από την καθημερινότητά του και τις υποχρεώσεις τους και να κάνουν μια καλοκαιρινή απόδραση στο νησί της Πάρου, με σκοπό να περάσουν φανταστικά λίγες ημέρες.

Το πρωί του Σαββάτου 9 Ιουλίου, η Βρισηίδα Ανδριώτου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram διάφορα στιγμιότυπα από τις καλοκαιρινές τους στιγμές. Ο Σπύρος Μαρτίκας φαίνεται να προσέχει πολύ το κορίτσι του, μιας και τον βλέπουμε να της βάζει αντηλιακό, ενώ λίγο αργότερα, είδαμε το ζευγάρι να κάνει "αγώνες" στην πισίνα, με την Βρισηίδα να γράφει χαρακτηριστικά ότι αφού δεν πρόλαβαν να αγωνιστούν μαζί, θα το κάνουν τώρα!

Δείτε τα σχετικά βίντεο παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved