Αντελίνα Βαρθακούρη: Η αλλαγή στην εμφάνισή της και η απόφαση που της άλλαξε την ζωή!
Showbiz

Αντελίνα Βαρθακούρη: Η αλλαγή στην εμφάνισή της και η απόφαση που της άλλαξε την ζωή!

Η Αντελίνα Βαρθακούρη, με μια δημοσίευσή της στο Instagram, έδωσε το δικό της μήνυμα και τόνισε το πόσο πολύ δεν πρέπει να παρεμβαίνουμε στη φύση, παρά μόνο έως έναν βαθμό.

Τον τελευταίο καιρό, η ίδια έχει εξαφανιστεί από τα social media, μιας και δεν νιώθει την ανάγκη να εκφράζεται δημόσια με αυτόν τον τρόπο.

Η Αντελίνα Βαρθακούρη, μετά από πολύ καιρό, έκανε μια δημοσίευση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και ήθελε να δώσει, με αυτόν τον τρόπο, το δικό της μήνυμα για το πόσο πολύ σημαντικό είναι να μην κάνουμε παρεμβάσεις στον εαυτό μας. Πολύ πιο συγκεκριμένα, η ίδια είπε ότι εδώ και πολύ καιρό έχει αποχωριστεί το έντονο ξανθό χρώμα που είχε στα μαλλιά της, ενώ τόνισε ότι έχει επιστρέψει και πάλι στο φυσικό της χρώμα, ενώ τα μαλλιά της έχουν επανέλθει πλήρως και πλέον είναι σε πολύ καλό επίπεδο.

Η Αντελίνα Βαρθακούρη έγραψε χαρακτηριστικά στην δημοσίευσή της στο Instagram: "Αρκετούς μήνες πριν πήρα την απόφαση να αφαιρέσω όλα τα extensions απ’ το κεφάλι μου. Ακόμα με θυμάμαι να παθαίνω σοκ όταν τα έβγαλα και τότε κατάλαβα πόσο κακό έκανα στα μαλλιά μου προσπαθώντας να παρέμβω τόσο πολύ και να αλλάξω σε κάτι τελείως διαφορετικό το χρώμα μου. Τότε πήρα την απόφαση να επιστρέψω στη φυσική μου απόχρωση αλλά και να μην τα ξαναβάψω.

Μέσα σε λίγο καιρό είδα άλλα μαλλιά, σαν να με ευχαριστούσαν που τα έσωσα με το να τα αφήσω στην ησυχία τους. Πλέον δεν βάφω τα μαλλιά μου, αγαπώ τις λίγες αλλά υπέροχες, αστραφτερές, ασημένιες, λευκές τρίχες μου και μαθαινω να αγαπώ τη φύση μου. Όσο μεγαλώνω με αγαπώ περισσότερο, είμαι ευγνώμων και με αποδέχομαι. Μην φοβάστε να μεγαλώνετε…αυτά τα σημάδια του χρόνου πάνω μας είναι η εμπειρία μας αλλά και η φινέτσα μας. Σε αυτό το συμπέρασμα καταλήγω πλέον. Να είστε όπως σας κάνει ευτυχισμένες και όπως νιώθετε όμορφες…εγώ επιλέγω το φυσικό…εσείς θα θέλατε να το δοκιμάσετε;"

Δείτε στην παρακάτω gallery την φωτογραφία που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved