Η Μαρίνα Τσιντικίδου στο gossip-tv: «Ξαφνικά έγινε μία επίθεση κανονική από φωτορεπόρτερ»
Showbiz

Η Μαρίνα Τσιντικίδου στο gossip-tv: «Ξαφνικά έγινε μία επίθεση κανονική από φωτορεπόρτερ»

Η Μαρίνα Τσιντικίδου μίλησε για όλους και για όλα.

Μπορεί να φαίνεται σαν χθες, αλλά από τη βραδιά που η Μαρίνα Τσιντικίδου στέφθηκε Σταρ Ελλάς έχουν πια περάσει τριάντα χρόνια. Η ίδια μετά από πολλά χρόνια μιας μεγάλης καριέρας στον χώρο του Modeling που της άνοιξε τις πόρτες του διάπλατα ένιωσε την ανάγκη να αλλάξει ριζικά τη ζωή της.

Πρέπει να ακούμε την ψυχή μας, λέει η ίδια σήμερα έχοντας κάνει άλλη μια μεγάλη αλλαγή στη ζωή της σπουδάζοντας Αρχιτεκτονική Τοπίου και ξεκινώντας μια νέα καριέρα.

Ουσιαστικά όμως επιστρέφοντας στις «ρίζες» της και στα παιδικά της χρόνια στο Αιγίνιο Πιερίας όπου όλη μέρα την περνούσε στη φύση, παίζοντας ξυπόλυτη στα χώματα και τα λουλούδια, κλαίγοντας για τα ποντίκια που έπιανε ο παππούς της με τις φάκες στην αποθήκη των σιτηρών.

Η Μαρίνα Τσιντικίδου ξεδίπλωσε τις αναμνήσεις της από τη βραδιά της στέψης της, δήλωσε με καμάρι χωριατοπούλα και μίλησε για τα χρόνια που έζησε στη Μαρτινίκα. Γιατί δε θα μπορούσε να μείνει για πάντα εκεί;

Η ίδια απάντησε:«Αν σκεφτώ εκείνη την βραδιά το πρώτο πράγμα που μου έρχεται στο μυαλό είναι μια στιγμή μετά την ανακοίνωση του ονόματός μου, που ξαφνικά έγινε μία επίθεση κανονική από φωτορεπόρτερ και πρώτη φορά είδα πως σπρώχνουν ο ένας τον άλλον, πως πατάνε ο ένας τον άλλον και όλο αυτό ήταν ‘’αναστατωτικό’’».

Και συνέχισε:«Ήμουν χωριατοπούλα και το λέω με πολύ μεγάλο καμάρι γιατί αν δεν είχα αυτές τις ρίζες δεν θα ήμουν αυτός ο άνθρωπος. Μου αρέσει που ήρθα από το χωριό Αιγίνιο Πιερίας, γεννήθηκα Θεσσαλονίκη αλλά οι ρίζες μου είναι από εκεί».

Ακόμα αποκαλύπτει αν είχε προτάσεις το διάστημα που πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από το modelling, αλλά και τις δυσκολίες και τον πόλεμο που αντιμετώπισε την εποχή που έβαλε υποψηφιότητα για τη βουλευτική έδρα του νομού Πιερίας.

«Καταρχήν δεν περίμενα τίποτα παραπάνω από ότι συνέβη. Σήμερα είμαι πολύ πιο ενημερωμένη για τα πράγματα και έχω πολιτική σκέψη, τότε δεν ήμουν έτοιμη ακόμη, το 2009 ήξερα ότι η ΝΔ πάει για κατατρόπωση. Το είχα δει ρομαντικά, ιδεαλιστικά, πατριωτικά, να προσφέρω, αυτή ήταν η αλήθεια μου, δεν το είχα σκεφτεί καθόλου και πήγα σε ένα περιβάλλον που ήταν αρκετά σκληροπυρηνικό και αρκετά ανδροκρατούμενο. Μου στοίχισε που ήμουν ο εύκολος στόχος γιατί δεν είχα την προστασία του περιβάλλοντος όπως θα έπρεπε και για να το κλείσουμε και να μην ακούγομαι πικραμένη θα σου πω τον λόγο που στεναχωρήθηκα πάρα πολύ από αυτή την εμπειρία. Εγώ πήγα να κάνω προεκλογικό αγώνα ένα μήνα πριν, είναι πολύ μικρό το χρονικό διάστημα, πήρα 5,5 χιλιάδες ψήφους, ο κόσμος είχε ανταπόκριση και εγώ τον αγαπάω τον κόσμο, όμως φαντάσου ότι μόνη ούσα γυναίκα τρεις Κυριακές πριν τις εκλογές έβγαινε ένα έντυπο μεγάλης κυκλοφορίας με εξώφυλλο εμένα και φωτογραφία και φωτογραφίες μου από το Playboy το 1996. Με ''χτύπησαν'' με μία γραφεί πιο υποτιμητική ''πεθαίνεις'', κατευθείαν μίλησα με δικηγόρο, ο οποίος μου είπε το αναμενόμενο ότι είναι γραμμένο με τέτοιον τρόπο που δεν μπορείς να κάνεις τίποτα και έπρεπε να εμφανίζομαι στους ανθρώπους που τους ζητούσα να με ψηφίσουν, που κρατούσαν στα χέρια αυτό το έντυπο με εμένα σχεδόν γυμνή και όχι στην Αθήνα αλλά στην επαρχία».

Ακούστε όλη την συνέντευξη του Podcast Showbiz O'clock εδώ.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved