Πελαγία Καζολέα: Φόρεσε το τέλειο λευκό μπικίνι που κάνει πάταγο φέτος το καλοκαίρι
Showbiz

Πελαγία Καζολέα: Φόρεσε το τέλειο λευκό μπικίνι που κάνει πάταγο φέτος το καλοκαίρι

Η Πελαγία Καζολέα παραδίδει μαθήματα στυλ και μας προτείνει ένα από τα must have μαγιό του φετινού καλοκαιριού.

Την Πελαγία Καζολέα, την γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στο Survivor. Η ίδια ξεχώρισε τόσο με την ομορφιά της και το καλλίγραμμο κορμί της, όσο και με τον δυναμικό χαρακτήρα της.

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης ξεκίνησε τις διακοπές της και θέλησε να το αποκαλύψει και στους διαδικτυακούς της φίλους. Η ίδια δημοσίευσε δύο φωτογραφίες, στις οποίες απεικονίζεται με ένα υπέροχο μπικίνι κάτω από έναν φοίνικα.

Όπως ήταν φυσικό τα likes και τα σχόλια έπεσαν βροχή.

Δείτε στην παρακάτω gallery τις δύο υπέροχες φωτογραφίες.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Πελαγία Καζολέα έχει βρει τον έρωτα στα μάτια του Γιώργου Καβακάκη. Μάλιστα είχαν παραχωρήσει και κοινή συνέντευξη και μεταξύ άλλων είχαν αποκαλύψει το πως γνωρίστηκαν.

Πώς γνωριστήκατε;

Πελαγία: Μια μέρα μπαίνει στο γραφείο μου ένα αγόρι το οποίο δεν ήξερα και απλά ένιωσα κεραυνοβόλο έρωτα για εκείνον. Ένιωθα και άβολα να ρωτήσω τους συναδέλφους αν τον ξέρουν, οπότε άφησα τον καιρό να περάσει.

Γιώργος: Ώσπου πέρασαν 4 μήνες…

Πελαγία: Ήταν του Αγίου Βαλεντίνου και πήγαμε για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της εταιρείας στο Romeo. Εκεί, ο ιδιοκτήτης της εταιρείας, ο κύριος Φάις μου σύστησε τον Γιώργο.

Ποιος έκανε την πρώτη κίνηση;

Γιώργος: Εγώ έκανα την πρώτη κίνηση. Της πέταγα λουλούδια όλο το βράδυ.

Πελαγία: Κάπως έτσι ήρθαμε πιο κοντά.

Γιώργος: Μετά από δύο μέρες βγήκαμε το πρώτο ραντεβού – πήγαμε για φαγητό. Εκεί τη ρώτησα «θες να φύγουμε αύριο για τριήμερο;».

Πελαγία: Και φύγαμε την επομένη για Ύδρα. Ούτε ο ίδιος δεν πίστεψε όταν του είπα κατευθείαν το «ναι». Με ρώτησε «είσαι σίγουρη; Μήπως θες να το σκεφθείς;». Αλλά εγώ ήμουν σίγουρη. Χειμώνα στην Ύδρα!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved